Fudbal

Selektor Kameruna nije znao koga vodi na Mundijal: Vidio posljednje ime na spisku pa nije znao da ga pročita! VIDEO

Autor Haris Krhalić

Rigobert Song se dosta zbunio kada je vidio posljednje ime na spisku za put u Katar.

Izvor: Youtube/KODAC production

Pred Svjetsko prvenstvo u Kataru ne prestaju skandali vezani za reprezentaciju Kameruna! Prvo im je FIFA prijetila da će ih suspendovati ako ne budu nosili već ranije dizajnirane dresove na narednim mečevima, a onda su se oni oglušili o tu pretnju i pojavili se na meču sa Jamajkom u novoj garnituri dresova. 

Potom je selektor Rigobert Song, koji je ranije rekao da "ne zna igrače Srbije", pokazao da ne zna najbolje ni svoje fudbalere! Javno je diktirao spisak selekcije Kameruna pred novinarima, a kada je došao do samog kraja nije znao kako se zove posljednji fudbaler!

"Hm... Svadibu", rekao je Song, koga su okupljeni potom ispravili i otkrili mu da se ime mladog 21-godišnjeg napadača kamerunskog kluba Koton Sport izgovara - Maru Svaibu!

Ovaj špic je do sada odigrao samo jedan nastup za nacionalni tim, a očigledno ga selektor Song nije baš najbolje upamtio. Pogledajte ovaj momenat sa konferencije za medije Rigoberta Songa: 

Kamerun je u grupi sa Srbijom, Brazilom i Švajcarskom. U prvom meču igraju sa Švajcarcima, potom sa Srbijom, a onda sa Brazilom u posljednjem meču grupe.  

Tagovi