SJAJNO

Nijemac provocirao Srbe, pa ga Mitrović nokautirao! Urnebesan snimak pred Mundijal, Vlahović i Ronaldo gledali! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Smiješan snimak jednog crtanog filma pred početak Svjetskog prvenstva.

Izvor: MN Press/YouTube/screenshot/442oons

Aleksandar Mitrović nokautira Tomasa Milera pred meč osmine finala na Svjetskom prvenstvu. Nije u pitanju stvarnost, već jedan zanimljiv crtani film koji je objavljen uoči Mundijala. U pitanju je komičan snimak na kom poznati "442oons" sa skoro četiri miliona pratilaca na "YouTube" iznosi svoja predviđanja za predstojeće takmičenje.

Tako su oni prognozirali da će se za četvrtfinale boriti Srbija i Portugal. U vom klipu "orlove" u igranju "Sonija" predstavljaju Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović, dok su na drugoj strani Kristijano Ronaldo i Bruno Fernandeš. U dva navrata tu se pojavljuje Tomas Miler sa dvije šale i oba puta ga zbog toga Mitrović udara pesnicom u lice. U ovoj simulaciji Portugalci dobijaju meč, a Ronaldo je igrao sam, pošto je Bruno otišao sa svog mjesta još na početku.

Kada su u pitanju njihove prognoze, u osmini finala igraće Holandija - Vels, Argentina - Danska, Njemačka - Hrvatska, Brazil - Urugvaj, Engleska - Senegal, Francuska - Poljska, Belgija - Španija i Portugal - Srbija.

Na snimku ispod možete pogledati kako izgleda njihova simulacija i kako su oni na komičan način sve to predstavili.

Crtani film pred početak Mundijala
Izvor: YouTube/442oons