Čekamo

Dejan Stanković otišao u Inter i tražio - sina: Hoće Filipa na golu Sampdorije, ali "nerazuri" prave problem!

Autor Nikola Lalović

Dejan Stanković je naciljao pojačanje koje dobro zna.

Izvor: Instagram/Filipstankovic/Screenshot

Dejan Stanković pokušava da u zimskom prelaznom roku u Sampdoriji napravi tim za opstanak u Seriji A, ali ne ide mu lako. Ponuda za Aleksandra Dragovića mu je odbijena, a sada odbranu hoće da pojača svojim sinom!

Poslije odlaska Nikite Kontinija nazad u Napoliji sa pozajmice nedostaje mu jedan golman u ekipi, a sa Interom je počeo pregovore o dolasku svog sina Filipa u Đenovu! Ovaj 20-godišnji golman pruža odlične partije na golu Volendama u Erediviziji i jedan je od retkih igrača koji su se istakli u tom timu ove sezone.

Zbog toga njegov otac hoće da ga odvede na mnogo viši nivo, ali problem pravi Inter! Klub u kome je Dejan Stanković pravio najveće uspjehe ozbiljno računa na svog mladog golmana i žele da nastavi da brani svakog vikenda u Holandiji i da se polako razvija.

Do sada je ove sezone Filip Stanković nastupao za Volendam 14 puta, što znači da je branio na svakom meču u ligi, a u konkurenciji Emila Audera u Sampdoriji pitanje je koliko bi igrao. Dugo će trajati zimski prelazni rok, tako da ćemo vidjeti da li će na kraju otac i sin sarađivati. 

(MONDO)