• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković pred otkazom poslije haosa: Navijači sprečavali ekipu da izađe sa stadiona!

Autor Dragan Šutvić

Stanković pred smjenom poslije samo mjesec dana. Već se zna i ko bi mogao da ga zamijeni.

 dejan stanković pred smjenom u sampdoriji  Izvor: Profimedia/ANSA/STRINGER

Srpski trener Dejan Stanković mogao bi da dobije otkaz poslije četvrtog uzastopnog poraza Sampdorije – od Lećea. Nakon subotnje utakmice, u kojoj nije mogao da sedi na klupi, italijanski "Skaj sport" objavio je da je na stadionu nastao haos poslije neuspjeha u utakmici u kojoj su Đenovljanima bodovi bili preko potrebni.

"Navijači su bili bijesni i pokušali su da blokiraju izlaze na stadionu 'Luiđi Feraris', poznatom i kao ' Marasi'. Htjeli su da zadrže igrače i direktore unutar stadiona. Tenzija je 'probila plafon', a Stanković je izgledao uzrujano dok je sa tribina gledao utakmicu usljed kazne zbog isključenja na prethodnoj utakmici", pišu italijanski mediji.

Izvor: Profimedia

Najpoznatiji italijanski fudbalski novinar Đanluka Di Marcio objavio je da je Sampdorija već spremna da zamijeni bivšeg trenera Crvene zvezde i da bi na njegovo mejsto mogao da dođe iskusni Klaudio Ranijeri.

"To upravi vjerovatno neće poći za rukom, jer ih je Ranijeri već odbio kada je Marko Đampaolo dobio otkaz prije više od mjesec dana", objašnjeno je.

U navedenom periodu Stanković je bio slobodan i prihvatio je da sjedne na klupu Đenovljana. Ipak, sa ekipom nije uradio mnogo, ostvario je jedan trijumf u prvenstvu i na dvomjesečnu pauzu zbog Mundijala otišao je kao pretposljednji na tabeli, sa samo šest osvojenih bodova i sa malim šansama u borbi za opstanak.

Izvor: Profimedia

Stanković je postavljen za trenera Sampdorije 6. oktobra i od tada je ostvario učinak od dva trijumfa (jedan u Kupu Italije), remi i pet poraza.

Sa druge strane, Ranijeri je najslavnije dane doživio na klupi Lestera, koji je vodio do titule prvaka Premijer lige, a na klupi Sampdorije sjedio je od oktobra 2019. do juna 2021. Bez posla je od januara, kada je dobio otkaz u Votfordu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Mali trener

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC