• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Italiji, oglasio se Dejan Stanković! Srpski trener dobio direktan crveni karton - otkrio je zbog čega!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bivši trener Crvene zvezde dobio je crveni karton tokom meča protiv Torina, a zatim objasnio šta se dešavalo i zbog čega je isključen.

 Dejan Stanković dobio crveni karton zbog ulaska na teren Izvor: Profimedia/ANSA/STRINGER

Srpski stručnjak Dejan Stanković isključen je tokom prvenstvog meča Torina i Sampdorije, a italijanski mediji prenijeli su kako je nekadašnji šef stručnog štaba Crvene zvezde psovao glavnog sudiju Davida Masija. Po njihovoj verziji priče Stanković je koristio srpske psovke, ali je Dejan to demantovao nakon meča u kojem je njegov tim poražen (2:0).

Otkrio je Dejan Stanković da je zapravo isključen zbog ulaska na teren u 59. minutu meča, kao i da se nije vulgarnim riječima obratio glavnom arbitru. Stanković jeste pričao na srpskom, ali tvrdi da je komunicirao sa Nemanjom Radonjićem, strijelcem prvog gola. Krilni napadač srpske reprezentacije imao je loptu u nogama kada je Stanković želio da se igra prekine jer je njegov fudbaler ležao na travi!

"Ušao sam na teren i zbog toga sam isključen. Upetljao sam se sa Radonjićem jer nije izbacio loptu. Vidio sam Rinkona na zemlji, jako je pao. Tri dana ranije primili smo gol sa Berežinskim na zemlji, a Fiorentina nije izbacila loptu i postigli su pogodak. Počeo sam da vičem kako treba izbaciti loptu, ali nisam vrijeđao sudiju. Apsolutno ne. U razgovoru sa saradnicima izgledalo je da sam uvrijedio sudiju, nisam. Vikao sam na srpskom Radonjiću da izbaci loptu. Mnogi ulaze na teren kada protestuju, nisam mislio da će me zbog jednog metra isključiti. Poslije isključenja bio sam ljut. I tamo sam pričao na italijanskom, Jurić me je odveo. Ne prihvatam crveni karton jer nisam uvrijedio sudiju. Plašio sam se da ćemo primiti gol kao protiv Fiorentine. Žao mi je navijača i kluba. U subotu je meč, pa da vidimo šta će biti", zaključio je Dejan Stanković.

Ovaj meč još jednom je pokazao temperament srpskog stručnjaka koji je prije nekoliko nedjelja preuzeo italijanski klub. U trenucima kada ekipi ne ide pokušao je i na ovaj način da "trgne" tim, ali je Sampdorija upisala treći uzastopni neuspjeh u Seriji A. Od Stankovićevog dolaska na klupu upisani su pobjeda protiv Kremonezea i remi sa Bolonjom, uz eliminaciju Askolija u Kupu Italije nakon boljeg šutiranja penala. Pored toga Stanković je upisao i pet poraza, pa ekipa ima samo šest bodova i nalazi se na pretposljednjem mjestu tabele.

Pogledajte gol Radonjića:

Pogledajte

00:24
Nemanja Radonjić gol
Izvor: ArenaSport
Izvor: ArenaSport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC