• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moćna poruka sa tribina za Dejana Stankovića: Oči pune suza, pogledajte šta su navijači Intera poručili!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Navijači Intera ne mogu da zaborave sve ono što je Stanković uradio sa klubom, a bio je između ostalog dio generacije koja je 2010. godine osvojila "triplu krunu".

 Navijači Intera poruka za Dejana Stankovića Izvor: Twitter/SerieA_EN/printscreen

Srpski trener Dejan Stanković preuzeo je prije nekoliko nedjelja Sampdoriju i čini se da gotovo svakog vikenda u Italiji igra utakmice koje su pune emocija. Prvo je igrao protiv bivšeg saigrača Tijaga Mote, pa protiv najdražeg učitelja Žozea Murinja, da bi potom na red došao i na meč protiv "njegovog" Intera. Utakmica puna emotivnog naboja u kojoj ga je "Đuzepe Meaca" dočekala kako dolikuje uz aplauz, dok su navijači imali i specijalnu poruku za svog miljenika.

Proveo je Stanković velikih deset sezona u dresu "nerazura" od 2004. do 2013. godine i najvatrenije pristalice mu nikada neće zaboraviti sve ono što je učinio za Inter dok su osvajali titule, tako da je zaslužio i poseban transparent.

"Juče, danas i zauvijek, Dejan je jedan od nas", glasila je parola koju su razvili "nerazuri" na meču Intera i Sampdorije i koja je definitivno potvrda da ga jednoga dana vide i na klupi Intera, kao što je bio blizu i nekoliko nedjelja prije nego što će otići u Đenovu jer je Simoneu Inzagiju "visio otkaz".

Mladi trener je odigrao 326 utakmica za Inter i na njima postigao 42 gola, ali prethodne noći njegova ekipa ipak nije mogla da parira vicešampionu Italije i glatko je poražena 3:0. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC