• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Seriji A - Stanković dobio direktan crveni karton: Radonjić pogodio protiv Sampdorije, a srpski trener isključen!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ekipi ne ide sjajno u prvenstvu, a Dejan Stanković je pokušao da donese malo energije timu. Ipak, prešao je granicu i zbog psovki je isključen.

 Dejan Stanković dobio crveni karton Izvor: Profimedia/Unione Calcio Sampdoria

Fudbaleri Sampdorije predvođeni Dejanom Stankovićem upisali su još jedan poraz u Seriji A. Ovog puta poraženi su na gostovanju Torinu, a veliki doprinos toj pobjedi "bikova" dao je Nemanja Radonjić, strijelac prvog gola. Meč u Torinu sinoć je pored reprezentativca Srbije obilježio i Stanković, koji je tokom ovog susreta isključen.

Glavni arbitar meča Davide Masa pokazao je direktan crveni karton nekadašnjem treneru Crvene zvezde, koji je sočno opsovao na srpskom. Igrao se 59. minut kada je Stanković isključen zbog prigovora, ali i ulaska u teren nakon što je hrvatski fudbaler Nikola Vlašić pogodio za 2:0. Po informacijama italijanskih novinara, trener je uputio niz srpskih psovki na račun glavnog arbitra.

Poraz od Torina bio je treći uzastopni u Seriji A za Sampdoriju, pa nije iznenađenje što je Stanković i na ovaj način pokušao da razmrda ekipu. Njegov dolazak u klub nije u dovoljnoj mjeri promijenio situaciju u slavnom klubu iz Đenove, pošto se ekipa i dalje nalazi u opasnoj zoni - na pretposljednjem mjestu italijanskog prvenstva.

Poslije 14 odigranih mečeva Sampdorija ima samo šest osvojenih bodova i Verona je jedini tim u ligi sa lošijim učinkom. Čak bi i tim srpskih internacionalaca Ivana Ilića i Darka Lazovića mogao da pretekne Stankovićevu ekipu, ukoliko bi u 14. rundi napravio senzaciju i izbjegao poraz protiv Juventusa. Već sada je jasno da će Dejan Stanković biti prinuđen da napravi rezove u januarskom prelaznom roku. to se posebno odnosi na napad, jer je "Dorija" postigla samo šest golova u dosadašnjem dijelu Serije A.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC