• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Stanković sa vrha stadiona gledao poraz: Ovo mu komplikuje posao u Sampdoriji - opstanak sve teža misija!

Autor Haris Krhalić

Još jedan, veoma bolan poraz Sampdorije

 Sampdorija Leće Serija A Izvor: Profimedia

Sampdorija je izgubila od Lećea na svom terenu (0:2) i bez Dejana Stankovića na svojoj klupi doživjela četvrti poraz u nizu. Ako je u prethodnim tri bilo nerealno očekivati da se tim srpskog trenera uhvati u ravnopravnu borbu sa favoritima od kojih je gubio (Interom, Fiorentinom i Torinom), u utakmici protiv ove ekipe morao je da traži bodove za opstanak, kojih za sada nema dovoljno.

Stanković u nedjelju nije mogao da sedi na klupi jer je isključen protiv Torina u prošlom kolu. On i njegov tim odlaze na dvomjesečnu pauzu zbog Svjetskog prvenstva sa samo šest osvojenih bodova i u veoma su komplikovanoj situaciji. Ispod njih je samo Verona, sa pet osvojenih bodova, a poslije Mundijala Đenovljane ne očekuje lakši raspored, jer će gostovati Sasuolu 4. januara, a onda dočekati najbolji tim u Italiji – Napoli.

Srpski reprezentativac Filip Đuričić odigrao je 56 minuta za domaće i od večeras pred njim će biti izazov karijere, jer odlazi sa "orlovima" na Svjetsko prvenstvo u Kataru. U ponedjeljak će pod Piksijevim vođstvom trenirati u Sportskom centru FSS-a u Staroj Pazovi, a dan kasnije će sa saigračima otići u Dohu, na jedini pripremni meč za Mundijal protiv Bahreina u petak. A kad se Svjetsko prvenstvo završi, vratiće se Sampdoriji da sa Stankovićem pokuša da ostvari trenutno veoma teško ostvariv cilj – da zadrži posrnulog velikana u ligi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC