• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li će Vlahović igrati u Kataru - Italijani otkrili detalje: Srbija i Juventus brinu, poznato kad se vraća, ali...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski fudbaler od kraja oktobra nije odigrao ni minut za Juventus, pa bi na Svjetsko prvenstvo mogao da ode van forme.

 Hoće li Dušan Vlahović igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru Izvor: MN PRESS

Brine se Juventus, brine se i Srbija! Vrijeme polako ističe, a još se ne zna da li će Dušan Vlahović biti spreman da igra na Svjetskom prvenstvu u Kataru! Nove informacije iz Italije otkrivaju kada bi napadač torinskih crno-bijelih mogao na teren, ali je pitanje da li će se njegov povratak desiti u predviđenom roku.

Kako prenosi "IlBiancoNero", specijalizovani sajt koji prati Juventus, Dušan Vlahović bi mogao da zaigra na meču protiv Lacija predstojećeg vikenda! On je posljednji put na terenu bio na meču Lige šampiona protiv Benfike 25. oktobra, kada je iz igre izašao u 70. minutu. Od tada je propustio mečeve protiv Lećea, Pari Sen Žermena i Intera, a neće ga biti na terenu ni protiv Verone.

Italijanski velikan juče je saopštio spisak igrača na koje Masimilijano Alegri računa za ovaj susret i na njemu nema srpskog fudbalera. Očigledno je Vlahović i dalje nedovoljno spreman da igra za Juventus, što znači da bi na teren mogao da se vrati tek na posljednjem meču pred pauzu. Do početka Svjetskog prvenstva Juventusu ostaje samo još meč protiv Lacija za vikend, a ukoliko Dušan ni tada ne bude igrao, biće veliko pitanje da li je spreman za Mundijal i kako bi na njemu igrao poslije gotovo mjesec dana pauze!

Prvi meč na Svjetskom prvenstvu Srbija će igrati protiv Brazila 24. novembra, a izostanak Dušana Vlahovića bio bi ogroman problem za selektora Dragana Stojkovića i reprezentaciju. Posebno je to slučaj kada se ima u vidu da se sa povredom u prethodnom periodu mučio i Aleksandar Mitrović. Od srpskih napadača koji konkurišu za tim trenutno je u najboljoj formi Luka Jović, koji je i sinoć pogodio za Fiorentinu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC