• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mandžukić o Vlahoviću: Jedno mogu da mu kažem, ja o golovima nisam mislio!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Hrvatskoj će nedostajati Mario Mandžukić na Mundijalu jer u prethodne četiri godine njegov pravi nasljednik nije uspio da se pojavi, a sjajni Hrvat ovih dana fali i Juventusu!

 Savjet Marija Mandžukića Dušanu Vlahoviću Izvor: MN PRESS

Četiri godine je igrao Mario Mandžukić u Juventusu, za to vrijeme je uzeo četiri "Skudeta", tri kupa i uspeo je da stigne u finale Lige šampiona. Sada je "stara dama" u periodu tranzicije i tim posrće, a u velikom intervjuu za "Indeks" nekadašnji špic Hrvatske se osvrnuo i na Juventus.

Istakao je da razumije kritike na račun Maksa Alegrija, a naravno da je dobio pitanje i o Dušanu Vlahoviću. Najskuplji srpski fudbaler svih vremena daje golove, ali ga i dalje kritikuju u Torinu. Iako nije hteo mnogo da mudruje, ipak je Mandžo imao pokoji savet za Dušana.

"Vlahoviću je jako dobro u Juveu, ne trebaju mu moji savjeti. Jedino što mogu da mu kažem je kako sam se ja suočio s ovim velikim utakmicama. Nisam razmišljao o golovima, nego o tome kako pobijediti. Postoji toliko mnogo načina da se pomogne timu i Juventusov uspjeh je jedina važna stvar na kraju dana", rekao je Mandžukić pred "Derbi Italije" između Juventusa i Intera koji se u Torinu igra u nedjelju.

Iako je postigao 228 golova u klupskoj i još 33 u reprezentativnoj karijeri Mariju Mandžukiću golovi nikada nisu bili na prvom mjestu. I to je odličan savjet koji je podijelio ne samo Vlahoviću, nego bilo kom fudbaleru.

"Ako trčiš, boriš se s protivnicima, skačeš, pobjeđuješ u duelima, ako pokazuješ svoju odlučnost, ako donosiš dobre odluke s loptom, ako stvaraš prilike, ako slijediš trenerov plan igre, sve to doprinosi pobjedi. Koja je svrha postići het-trik ako nakon toga izgubite utakmicu? Moj savjet za svakog igrača je isti: daj sve od sebe za tim i pomozi mu da pobjeđuje", naglasio je Mandžukić! 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC