• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posljednje informacije o Mitroviću i Vlahoviću: Direktor reprezentacije Srbije otkrio da li idu u Katar!

Autor Haris Krhalić

Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović će najvjerovatnije biti spremni za Katar i njihove povrede nisu teže prirode.

 Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović će biti spremni za Mundijal Izvor: MN PRESS

Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović zabrinuli su navijače zbog povreda koje su ih spriječile da ovog vikenda igraju za svoje klubove, ali dobre vijesti saopštio je direktor "A" reprezentacije Stevan Stojanović. Legendarni golman je gostujući na TV Prva potvrdio da će dvojica napadača najvjerovatnije biti spremni za Katar, odnosno da nema trenutno bojazni da ih Piksi neće voditi na predstojeće Svjetsko prvenstvo.

"Mitrović vuče povredu od Švedske, obnovio je protiv Njukasla, naš medicinski tim je u kontaktu sa Mitrovićem i mislimo da će biti spreman za Katar. Isto je i sa Vlahovićem, obnovio je povredu prepona i nadamo se da će biti spreman za Katar", rekao je Stojanović tokom gostovanja i tako svima "skinuo kamen sa srca".

"Treba da idemo polako i da se spremimo prvo za Brazil, pa Kamerun, treća je sa Švajcarskom. Ako sve bude kako treba i prođemo prvi krug, onda je sve moguće. Piksi je vječiti optimista za razliku od nas koji nismo znali da će biti ovakav učinak reprezentaciji i sve je ubijedio u to", dodao je direktor reprezentacije i objasnio da će Srbija prije utakmica na Mundijalu odigrati i prijateljsku utakmicu sa Bahreinom.

Stojanović je prokomentarisao i prognozu Dejana Savićevića da će Srbija "ili u polufinale ili će ispasti u grupnoj fazi".

"Dejo je naš veliki prijatelj i siguran sam da će da navija za Srbiju na Svetskom prvenstvu. Volio bih da se desi to što je rekao, mislim na polufinale, onu drugu soluciju i da ne komentarišemo ha-ha", zaključio je Dika.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC