• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alegri progovorio o Vlahoviću, donio dobre vijesti za Srbiju: Dušan ne može na Mesija, ali moći će na Nejmara!

Autor Haris Krhalić

Dušan Vlahović je van meča sa PSŽ-om, možda propusti i Inter, ali je za Mundijal u Kataru siguran!

 Dušan Vlahović će biti spreman za Svjetsko prvenstvo u Kataru Izvor: YouTube/SkySports/Screenshot/Profimedia

Juventus je ispao iz Lige šampiona nakon poraza od Benfike 4:3, a na tom meču je ostao i bez Dušana Vlahovića koji se povrijedio. Iako je djelovalo da povreda primicača nije ozbiljnije prirode, kasnije se ispostavilo da ga ipak bol muči više nego što se prvobitno mislilo.

Na meču Serije A bez njega Juventus je uspio da "iščupa" pobedu od 1:0 nad Lećeom, a sada je Masimilijano Alegri pred duel Lige šampiona sa Pari sen Žermenom donio dobre vijesti. Srbin je skoro spreman da se vrati i sigurno je da će biti na raspolaganju Draganu Stojkoviću Piksiju u Kataru!

"Za sutra osim Lokatelija nemamo drugih igrača koji su se oporavili. Za meč sa Interom imaćemo Di Mariju i Bremera na raspolaganju. Vlahović? Sutra nije u sastavu, nadamo se da će za nedjelju biti spreman", istakao je Alegri.

Nakon meča sa PSŽ-om u Torinu, Juve će u nedjelju na svom terenu dočekati Inter u derbiju Serije A, a na tom meču Alegri neće moći da računa na ogroman broj fudbalera.

"Zašto se dešavaju povrede mišića? Mislim da je to zato što je mnogo utakmica nagurano u raspored. Kada počnete prvenstvo bez trojice igrača ostaje vam 21 fudbaler koji mora da igra više nego što je planirano. Nešto smo tu loše uradili", iskren je bio italijanski stručnjak.

On se osvrnuo i na ispadanje iz Lige šampiona i naglasio da je i Liga Evrope takmičenje koje bi želio da njegov tim igra. 

"Moraćemo da probamo da odemo što dalje u Ligi Evrope, to je jako lijepo i bitno takmičenje, a takođe je Evropa. Veoma sam razočaran što smo ispali iz Lige šampiona, moraćemo da se osvrnemo na tu priliku", objasnio je Alegri.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC