• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok pred Katar: Juve primoran da proda Vlahovića?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dušan Vlahović mogao bi da napusti Juventus iako je stigao prije manje od godinu dana. Zna se i gdje bi mogao da ode...

 Juventus primoran da proda Vlahovića Izvor: Profimedia

Srpski napadač Dušan Vlahović stigao je prošle zime u Juventus u transferu vrijednom skoro 85 miliona evra, za sada je ostavio vrlo dobar utisak u Torinu, ali će "stara dama" možda biti primorana da ga proda, pišu britanski mediji. Razlog naravno ne leži u njihovom nezadovoljstvu, niti želji Vlahovića da ode iz Juventusa, nego u finansijskim problemima sa kojima se nosi torinski klub i iz kojih je možda jedini put da prodaju najvrednijeg fudbalera.

Nakon ispadanja iz Lige šampiona, i lošeg učinka u Seriji A koji ne garantuje da će dogodine Juventus igrati u eliti, počelo je da se razmišlja o alternativnim načinima zarade i smanjenju budžeta i upravo bi odlazak Vlahovića mogao da bude jedno od rješenja za čelnike "stare dame".

Britanski list "Telegraf" prenosi da situaciju oko Vlahovića zato pomno prati Mančester junajted pošto im je upravo golgeter neophodan, a čini se da bi srpski napadač bio po ukusu Erika Ten Haga.

Kristijano Ronaldo će napustiti Old Traford, vjerovatno još već na zimu, a pošto je prethodno propao dogovor oko mladog Benjamina Šeška iz Salcburga (odlazi u Lajpcig), Junajted bi mogao da se okrene prema Vlahoviću i da iskoristi osjetljiv momenat u kome se nalazi Juventus. To naravno ne znači da bi Vlahović bio jeftin, ali bi svakako bio povoljniji - i još važnije - nalazi se na tržištu za razliku od brojnih igrača.

Mančester junajted se prethodno raspitivao i za Kodija Gakpoa iz PSV-a, ali pitanje je da li kvalitetom zadovoljava standarde "crvenih đavola", dok je jasno i koliko će Juventus izgubiti ako bude morao da proda Vlahovića.

Ove sezone postigao je osam golova na 15 mečeva za Juventus i često je bio najkritikovaniji igrač tima, potpuno nepravedno, a ukoliko "stara dama" zaista i ne obezbedi Ligu šampiona - postavlja se i pitanje da li će Vlahović željeti da ostane jer želi da igra na najvišem nivou.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC