• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pričalo se da će Stanković već dobiti otkaz... Oglasio se predsjednik Sampdorije - objasnio do kada ostaje Deki!

Autor Haris Krhalić

Dejan Stanković ostaje trener Sampdorije najmanje do kraja sezone.

 Predsjednik Sampdorije o otkazu Stankovića Izvor: Profimedia/Unione Calcio Sampdoria

Srpski trener Dejan Stanković nije imao početak kakav je očekivao na klupi Sampdorije i nakon bolnog poraza protiv Lečea (0:2) spominjala se mogućnost da čak bude smijenjen. Stanković je sa tribina posmatrao meč pošto je bio suspendovan zbog crvenog kartona, dok je jedva napustio stadion zbog bijesnih navijača koji su zahtijevali objašnjenje za katastrofalne partije nekadašnjeg finaliste Lige šampiona.

Posljednje informacije iz Italije govore da će Stanković zadržati posao na stadionu "Luiđi Feraris" pošto je predsjednik kluba odlučio da mu pruži punu podršku, svjestan činjenice da je klub preuzeo u osjetljivom momentu.

"Stanković ostaje do kraja. Molim vas da tako napišete - povjerenje nije ograničeno. Stanković će voditi Sampdoriju do posljednjeg kola ove sezone, kakvi god da su rezultati", poručio je Marko Lana koji vjeruje u mladog srpskog stručnjaka na klupi Đenovljana i dodao je da će predstojeći prijelazni rok biti veoma izazovan za njih.

"Možemo da dovodimo samo igrače na pozajmicu ili one koji su bez kluba. Tražimo igrače željne borbe i one sa izraženim karakterom. Griješi svako ko misli da može da dođe u Sampdoriju da se šeta po terenu".

Stanković je Sampdoriju preuzeo početkom oktobra i od tada je ostvario samo jednu pobjedu (protiv Kremonezea), odnosno dvije - ako uzmemo i trijumf nad Askolijem poslije jedanaesteraca. U nizu je od četiri poraza bez datog gola i biće veoma teško da sačuva Sampdoriju u najvišem rangu.

Zbog toga su već kolale priče da bi mogao da zamijeni Klaudio Ranijeri jer je daleko iskusniji od Stankovića i već je vodio Sampdoriju, ali po svemu sudeći imaće Đenovljani strpljenja za bivšeg trenera Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC