Fudbal

"IZDAJNIK I G*VNO BEZ ČASTI!" Šok u Italiji, huligani napali fudbalera jer nije prihvatio da ode iz kluba! (FOTO)

Autor Bojan Jakovljević

Navijači Rome su bijesni jer Nikolo Zaniolo nije htio da napusti ekipu.

Izvor: Profimedia/Giuseppe Maffia/Alamy Live News

Nikolo Zaniolo se našao na udaru navijača Rome i to zato što - nije htio da ode iz kluba! Čelnici Bornmuta su privatnim avionom doletjeli u Rim, spremili su 30.000.000 evra Romi kao obeštećenje za italijanskog krilnog igrača, a onda je Zaniolo odbio da se pojavi! 

Nudili su mu Englezi duplu platu u odnosu na onu koju ima u Romi, ali je on riješio da to odbije, a navijači su poslije toga u Rimu iznijeli nevjerovatan transparent na kome je pisalo: "Nikolo Zaniolo, izdajnik i govno bez časti"! Čak i Roma planira da suspenduje 23-godišnjaka, ali u čemu je stvar?

Zaniolo ima ugovor sa Romom do 2024. godine, ali je jasno da neće ostati do kraja saradnje sa ovom ekipom i navijači su bijesni zato što smatraju da želi da ode u neki od rivalskih klubova. Navodno on želi da ode u Milan ili Juventus na kraju sezone, a kako će mu ostati samo godinu dana ugovora u tom momentu neće Roma moći da računa na veliko obeštećenje.

Čak postoji i ideja da Zaniolo već sada pređe u Juventus, samo je potrebno da ekipa iz Torina zvanično proda Vestona Mekenija i tako skupi novac za Zaniola. Pogledajte transparent upućen italijanskom krilu: