Nađite ga!

Nosili ga na rukama, PA JE NESTAO POD RUŠEVINAMA! Dao gol, a onda je počela ŽIVOTNA DRAMA poznatog napadača! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Iskusni fudbaler Kristijan Atsu nestao je pod ruševinama zemljotresa samo dan nakon gola koji mu je mnogo značio.

Izvor: Twitter/Addojunr

Nastavila se životna drama nekadašnjieg fudbalera Čelsija i Njukasla Kristijana Atsua, koji je i dalje ispod ruševina u Turskoj! Nakon razornih zemljotresa koji su pogodili ovu državu brojni sportisti, među kojima ima i Srba, ostali su zarobljeni u Turskoj, a Atsuu se bore za život samo nekoliko dana nakon gola koji je burno proslavio! 

Atsu je u Tursku došao na zimu, kada je iz Al Raeda prešao u Hatajaspor, a svoj prvi gol za ovaj klub postigao je u nedjelju u meču sa Kasimpašom. Bio je to gol za pobjedu i to u 97. minutu utakmice, a napadaču iz Gane je pogodak mnogo značio. 

Postigao ga je u posljednjim sekundama meča, a onda ga je burno proslavio sa svojim saigračima. Digli su ga na ruke, on je sa velikim osmijehom gledao u njih, a pogledajte tu emotivnu scenu:

Sada se nastavlja potraga za njim u ruševinama, a iako su portugalski mediji u jednom momentu prenijeli da je Atsu na bezbjednom i da je prevezen u bolnicu, to se ispostavilo kao netačna informacija. 

O njegovom nestanku među ruševinama saznalo se kada je Volkan Demirel, njegov trener i nekadašnji reprezentativac Turske, zaplakao na društvenim mrežama i molio za pomoć. Sa Atsuom je u ruševinama zarobljen direktor Hatajaspora Taner Savut, kao i rukometaš Čemal Kujtajahi. Pogledajte snimak njih trojice ispod ruševina:

Atsu ima 31 godinu, igra kao krilni napadač, a karijeru je počeo u Portu da bi ga Čelsi kupio 2013. godine, Tu nikada nije dobio pravu šansu pa je karijeru gradio na pozajmica,ma u Viteseu, Evertonu, Bornmutu, Malagi i Njukaslu.