• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nosili ga na rukama, PA JE NESTAO POD RUŠEVINAMA! Dao gol, a onda je počela ŽIVOTNA DRAMA poznatog napadača! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iskusni fudbaler Kristijan Atsu nestao je pod ruševinama zemljotresa samo dan nakon gola koji mu je mnogo značio.

 Kristijan Atsu ipak nije izvučen iz ruševina nakon zemljotresa Izvor: Twitter/Addojunr

Nastavila se životna drama nekadašnjieg fudbalera Čelsija i Njukasla Kristijana Atsua, koji je i dalje ispod ruševina u Turskoj! Nakon razornih zemljotresa koji su pogodili ovu državu brojni sportisti, među kojima ima i Srba, ostali su zarobljeni u Turskoj, a Atsuu se bore za život samo nekoliko dana nakon gola koji je burno proslavio! 

Atsu je u Tursku došao na zimu, kada je iz Al Raeda prešao u Hatajaspor, a svoj prvi gol za ovaj klub postigao je u nedjelju u meču sa Kasimpašom. Bio je to gol za pobjedu i to u 97. minutu utakmice, a napadaču iz Gane je pogodak mnogo značio. 

Postigao ga je u posljednjim sekundama meča, a onda ga je burno proslavio sa svojim saigračima. Digli su ga na ruke, on je sa velikim osmijehom gledao u njih, a pogledajte tu emotivnu scenu:

Sada se nastavlja potraga za njim u ruševinama, a iako su portugalski mediji u jednom momentu prenijeli da je Atsu na bezbjednom i da je prevezen u bolnicu, to se ispostavilo kao netačna informacija. 

O njegovom nestanku među ruševinama saznalo se kada je Volkan Demirel, njegov trener i nekadašnji reprezentativac Turske, zaplakao na društvenim mrežama i molio za pomoć. Sa Atsuom je u ruševinama zarobljen direktor Hatajaspora Taner Savut, kao i rukometaš Čemal Kujtajahi. Pogledajte snimak njih trojice ispod ruševina:

Atsu ima 31 godinu, igra kao krilni napadač, a karijeru je počeo u Portu da bi ga Čelsi kupio 2013. godine, Tu nikada nije dobio pravu šansu pa je karijeru gradio na pozajmica,ma u Viteseu, Evertonu, Bornmutu, Malagi i Njukaslu. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC