HM...

"BOG SVE VIDI!" Hrvat ponizio Radonjića, a on mu odgovorio na Instagramu: Ovo će tek izazvati buru!

Autor Haris Krhalić

Nemanja Radonjić nije mogao da prećuti svom treneru Ivanu Juriću to što ga je ponizio pred cijelim Torinom.

Izvor: Profimedia/Fabio Ferrari/LaPresse

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić u centru je pažnje poslije gradskog derbija Torina, a nije postigao gol, nije upisao asistenciju, niti zaradio crveni karton... Razlog zbog kog cijela "Čizma" priča o njemu je što je na terenu proveo samo 14 minuta pošto ga je trener Ivan Jurić izveo iz igre nezadovoljan time što nije poslušao njegove instrukcije, a onda mu je "očitao lekciju" i na konferenciji za medije.

Očekivano, Nemanja Radonjić nije mogao da odćuti na ove stvari, pa se nakon čitavog haosa i poraza Torina od Juventusa (4:2) oglasio na Instagramu.

"Vjerujte u sebe, čak i kada niko drugi ne veruje. Bog sve vidi!", napisao je Nemanja Radonjić na italijanskom koji je očigledno brzo naučio za šest mjeseci, ali ako pitate njegovog trenera Ivana Jurića - za isti period nije "naučio da bude fudbaler", pa ga je burno napao pred medijima.

Podsjetimo, Nemanja Radonjić je i dalje fudbaler Olimpika iz Marseja, odnosno sada su sve veći izgledi da će se i sa ove pozajmice vratiti na "Velodrom". Teško je očekivati da će Ivan Jurić tražiti da ga Torino otkupi...

Radonjić je ove sezone nastupio na 23 utakmice i na njima je zabilježio četiri gola i dvije asistencije.