• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JA NE MOGU DA GA PRETVORIM U FUDBALERA! Hrvat ponizio Radonjića, pa mu održao lekciju: Ne poštuješ sport...

Autor Haris Krhalić

Nemanja Radonjić se našao u vrlo komplikovanoj situaciji u Torinu gdje ga je trener izveo iz igre poslije 14 minuta na terenu.

 Ivan Jurić prozvao Nemanju Radonjića Izvor: Profimedia/Fabio Ferrari/LaPresse

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić žestoko je iznervirao svog trenera Ivana Jurića. Hrvat ga je poslao na teren u 60. minutu utakmice protiv Juventusa (4:2), a zamijenio ga poslije samo 14 minuta jer je bio bijesan zbog načina na koji je odigrao gradski derbi. Očigledno je da Radonjić nije poštovao instrukcije koje mu je dao rigorozni taktičar, tako da ga je "ponizio" i poslao na klupu i nije iznenađenje da je zbog toga izbila svađa...

Radonjić nije mogao da prihvati da ga Jurić tek tako izvodi iz igre, zahtijevao je objašnjenje kraj aut-linije, a ako ga nije dobio - mogao je da čuje Hrvatove burne riječi na konferenciji za medije.

"Bilo je sve veoma očigledno. U prvom poluvremenu smo dominirali, a u drugom je sve bilo teže i poremetila su nas dva gola. Jedino je ispravno da se meč tako završio, nismo poštovali dogovor i zato smo izgubili", počeo je Ivan Jurić i očigledno je mislio na srpskog reprezentativca Radonjića koga je okrivio za gol Bremera.

"Teško mi je da razumijem ove stvari, po mom mišljenju - uopšte ne poštuje ovaj sport. Postoje stvari koje moraš da radiš, a ti uđeš i radiš suprotno - znači nisi u utakmici. Taj momak ima talenat, ali za šest mjeseci zajedničkog rada nisam mogao da ga pretvorim u fudbalera. Kod kornera moraš da budeš obazriv i prisutan. Može to da se završi i dobro i loše, ali moraš da budeš tu. Nekada se izvučeš zbog toga, ali danas smo mi platili", zavapio je bijesni Hrvat koji je poznat po tome da ne trpi bilo kakve "gluposti" svoji igrača.

Nemanja Radonjić je inače na pozajmici iz Marseja u Torinu i pitanje je da li će poslije ovoga više igrati za "bikove". Ove sezone je nastupio na 23 utakmice i na njima je zabilježio četiri gola i dvije asistencije.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vaske

Taj tako reći trenerčić je obični ###pan.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC