BURNO!

"TO JE GLUPO PITANJE, KAO I TI!" Haos zbog Slaviše Jokanovića u Rusiji: Morali da se izvinjavaju novinaru!

Autor Dragan Šutvić

Priča se o odlasku Slaviše Jokanovića iz Dinama, a to je iznerviralo sportskog direktora Željka Buvača.

Izvor: YouTube/Футбольный клуб "Динамо" Москва/Screenshot

Dinamo iz Moskve nalazi se u blagoj rezultatskoj krizi pošto su doživjeli tri poraza u posljednjih pet utakmica uz šokantnu eliminaciju iz Kupa Rusije protiv drugoligaša Akrona iz Toljatija poslije penala. To je upalio "crvene alarme" u Moskvi gdje se spekuliše o potencijalnom odlasku srpskog trenera Slaviše Jokanovića, zbog čega je sportski direktor ovog kluba Željko Buvač veoma ljut na medije.

Nekadašnji pomoćnik Jirgena Klopa bijesno je reagovao na pitanje ruskog novinara koji ga je upitao za potencijalnu smenu Jokanovića, koga vide kao glavnog krivca za sve lošije rezultate, pošto smatra da nisu u pravu kada spekulišu o njegovoj budućnosti u Moskvi.

"To je glupo pitanje, kao i ti!", odbrusio je Željko Buvač i šokirao prisutne novinare, zbog čega je čak i Dinamo iz Moskve morao da reaguje i oglasi se zvaničnim saopštenjem. U njemu su se izvinili zbog neprikladnog ponašanja svog sportskog direktora koji je očigledno pod velikim pritiskom pošto od dolaska u Rusiju, na upravljačku poziciju, mnogo luta i još nije uspio da stvori tim koji će moći da se bori za naslov prvaka.

Podsjetimo, srpski trener je ljetos preuzeo Dinamo iz Moskve i sa ovim klubom ima promjenljive rezultate. Dobili su deset utakmica, remizirali u pet, a poraženi su u čak šest mečeva. Trenutno zauzimaju petu poziciju u šampionatu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!