• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO U ANTALIJI: "Tvrd, brz, snažan"! Jokanović pohvalio Borac i izdvojio jednog igrača!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

„Možda ja imam malo dužu ekipu pa smo pobijedili, ali mislim da je i za nas i za njih uspjela proba“, rekao je Slaviša Jokanović nakon duela Borca i moskovskog Dinama u Antaliji.

 Mondo u Antaliji Slaviša Jokanović o Borcu Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Fudbaleri Borca poraženi su 3:2 od Dinama iz Moskve u svojoj prvoj pripremnoj utakmici u Antaliji u kojoj je ostavio jako dobar utisak protiv favorita.

Banjalučani su poveli, potom uspjeli da izjednače na 2:2 nakon preokreta ruske ekipe, a uprkos pobjedi Dinama koju je donio Tukavin, crveno-plavi su primali čestitke nakon sudijskog zvižduka.

Pohvale na račun Borca dao je i Slaviša Jokanović, proslavljeni srpski fudbaler i trener koji sada vodi moskovski tim

"Bila je dobra utakmica, Borac je dobra snažna ekipa, dobro su se branili, mi smo imali neke šanse, a Borac je iz nekih kontranapada mogao da postigne još jedan gol. Možda ja imam malo dužu ekipu pa smo pobijedili, ali mislim d aja i za nas i za njih uspjela proba. U ovom trenutku je manje bitno ko je pobijedio, a ko izgubio. Bilo je lijepih momenata na utakmici", rekao je Jokanović.

Hvala Borcu na usluzi!

Borac i Dinamo odigrali su pomalo atipičnu utakmicu pošto se igralo 4 puta po 30 minuta, a trener moskovskog tima Slaviša Jokanović objasnio je i zašto se igralo ovako.

"Borac je izašao nama u susret , ja sam to tražio pošto imam mnogo igrača, a želio sam svima da dam šansu 60 minuta. Hvala im na tome što su učinili za nas", rekao je Jokanović.

On je potom ponovio da je Borac odigrao dobro i organizovano, pohvalivđi i golmana Nikolu Ćetkovića koji je na večerašnjoj utakmici imao nekoliko odličnih intervencija.

"Borac je izašao tvrd, brz. Imali su na golu dobrog pojedinca koji je neke situacije dobro riješio. Organizovano su se branili, ali pretpostavljam da je u domaćem takmičenju Borac dominantniji klub. Ovdje su se pripremili kao da mi dominiramo, ali su pronašli svoje šanse, dobro su se borili", zaključio je Jokanović.

Kompletan intervju u kojem je Slaviša Jokanović govorio je i o Mundijalu, nastupu "orlova" u Kataru, ruskom fudbalu, te šampionskoj trci u Engleskoj moći ćete da pročitate u ponedjeljak na MONDU.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC