Zanimljivo

Mesi u Arabiji? Evo šta je tačno! Oglasio se čovjek koji zna SVE detalje: "Koriste njegovo ime, nemaju poštovanja!"

Autor Bojan Jakovljević

Francuski mediji tvrde da je gotovo, ali Lionel Mesi se nije dogovorio, tvrdi njegov otac Horhe.

Izvor: Profimedia

Lionel Mesi ima novi klub?! Izgleda da ne! Nakon što su bombastičnu vijest poteklu u Francuskoj prenijeli svi svjetski mediji, morao je da se oglasi otac najboljeg fudbalera na svijetu. Horhe Mesi je objavom na društvenim mrežama demantovao da se njegov sin dogovorio sa Al-Hilalom iz Saudijske Arabije i da će u Aziji igrati naredne sezone.

Po riječima starijeg Mesija, nikakva odluka o budućnosti karijere njegovog sina neće biti donijeta do kraja sezone u kojoj Pari Sen Žermen ponovo nije ispunio očekivanja na evropskoj sceni. Ostaje im da osvoje novu titulu u finišu sezone, a zatim sjednu i vide u kojem će pravcu da vode klub. Bez Mesija, evidentno, jer PSŽ trenutno ni u jednoj varijanti nije opcija za sljedeću sezonu. To bi između redova moglo da se zaključi i iz saopštenja Mesijevog oca.

"Nema apsolutno nikakvog dogovora ni sa jednim klubom za sljedeću godinu. Konačna odluka neće biti donijeta prije nego što Lionel završi sezonu sa Pari Sen Žermenom. Kada se sezona završi, biće vremena da se sve analizira i vidi kako stvari stoje, pa da se donese odluka. Uvijek postoje glasine i mnogi koriste Leovo ime da bi stekli popularnost, ali istina je samo jedna i tvrdimo da ništa ni sa kim nije dogovoreno. Ni usmeno, ni pismeno. I neće biti do kraja sezone. Čini mi se da mediji pokazuju nedostatak poštovanja, da ima onih koji svjesno i namjerno obmanjuju, ne dajući nikakav dokaz za svoje tvrdnje, a žele da svaku zlonamjernu glasinu pretvore u vijest ili u korist njihovih interesa. Morali bi da objasne zašto ne provjeravaju informacije... Ne žele da im istina pokvari vijesti", napisao je Horhe Mesi na svom profilu i tako stavio tačnu na senzacionalne vijesti.

Vijest o prelasku Lionela Mesija u Saudijsku Arabiju jutros je plasirala agencija AFP, nakon što su danima svi najuticajniji mediji iz Francuske i Španije govorili o pregovorima dvije strane. Za sada se zna da su za Argentinca, koji je po mišljenju mnogih najbolji fudbaler svih vremena, zainteresovani Al-Hilal, Barselona i Inter iz Majamija, koji već godinama čeka svoju šansu.

Podsjećamo, tim iz Pariza nedavno je suspendovao fudbalera nakon što je on bez dozvole otputovao u Saudijsku Arabiju. To je pokrenulo tračeve o pregovorima, zatim se Lionel Mesi naljutio na klub, a na kraju je "palo" izvinjenje za gest koji je napravio.