• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MISLIO SAM DA ĆEMO BITI SLOBODNI, NEKA KLUB URADI SA MNOM ŠTA MISLI: Lionel Mesi obukao odijelo i izvinio se

Autor Haris Krhalić

Neprijatan kraj saradnje Mesija i Pari Sen Žermena

 Mesi se izvinio PSŽ-u Izvor: Instagram/leomessi

Pari Sen Žermen kaznio je Lionela Mesija zato što je bez dozvole otputovao na promotivni put u Saudijsku Arabiju, a Argentinac se tim povodom oglasio na Instagramu.

U četvrtak je na popularnoj društvenoj mreži objavio poruku izvinjenja:

"Mislio sam da ćemo imati slobodan dan posle utakmice, kao i uvek. Organizovao sam ovaj put i nisam mogao da otkažem. Izvinjavam se svojim saigračima i čekam šta klub želi da uradi sa mnom", rekao je Argentinac krajnje ozbiljnim tonom i u košulji i odijelu.

Mesi je otišao na put dan nakon poraza od Lorijena (1:3) prošlog vikenda, poslije kojeg je trener Kristof Galtije okupio ekipu na "kaznenom" treningu - ali Leo tamo nije bio. Nakon svega, sasvim je moguće da Argentinac više nikad neće zaigrati za Parižane, jer mu na ljeto ističe ugovor i ponovo se sve glasnije govori o tome da će se vratiti u Barselonu, klub u kojem je fudbalski "prohodao" i postao za mnoge najveći fudbaler u istoriji.

Mediji su naknadno objavili da je stručni štab dao jasne instrukcije ekipi pred meč - ako PSŽ pobijedi Lorijen, imaće slobodan ponedjeljak i utorak, a ako kiksnu, imaće samo utorak slobodan.

Poslije poraza 1:3 i jednog od najlošijih nastupa ove sezone, katarski vlasnici prvi put su suspendovali nekog igrača od kada su 2011. godine preuzeli klub - i pokazali su "mišiće" na najboljem koji je ikad igrao za taj tim. 

Na taj način neslavno se privodi kraju zanemarljiva Mesijeva epizoda u PSŽ-u, u kojem je za dvije sezone odigrao 71 utakmicu, dao 31 gol, 34 namjestio i od značajnih trofeja osvojio titulu prvaka Francuske prošle godine.

U Ligi šampiona je oba puta sa ekipom ispao u osmini finala - prošle sezone u dvomeču protiv Real Madrida, a ove u dvomeču protiv Bajerna. Sigurno je da su i on i klub željeli više kada je pretprošlog ljeta stigao na "Park prinčeva" nakon šokantnog rastanka sa Barselonom, jedinim klubom za koji je do tada igrao.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC