• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi izbačen iz tima Pari Sen Žermena! Klub ga hitno SUSPENDOVAO, ovako nešto ni Ronaldo nije uradio

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lionel Mesi je dobio prvu suspenziju u karijeri i izbačen je iz tima Pari Sen Žermena.

 PSŽ suspendovao Lionela Mesija Izvor: Profimedia/JP PARIENTE/SIPA

Lionel Mesi izbačen je iz tima Pari Sen Žermena! Klub ga je suspendovao na dvije nedjelje zbog toga što se nije pojavio na treningu prvog tima, a sve zato što je odlučio da sa svojom porodicom otputuje na mini-odmor u Saudijsku Arabiju, što je naročito problematično jer su vlasnici iz Katara. Mesi je tamo snimao i reklamu, što nije "prijavio". Ovo je inače prva kazna ovakve vrste za Mesija u karijeri, što će dodatno samo podgrijati priče da napušta Pariz tokom ljeta.

Pari Sen Žermen je inače obećao fudbalerima dva dana slobodno poslije meča protiv Lorijena za vikend, ali samo pod uslovom da pobijede. S obzirom da su izgubili 3:1, uz sramotan gol Kilijana Mbapea, Mesi nije imao osnova da otputuje u Saudijsku Arabiju na odmor i zato ga je klub suspendovao.

Mesi se nije javio ni treneru Kristofu Galtijeu, a ni sportskom direktoru Luisu Kamposu, dok je pitanje i da li bi ga PSŽ kaznio da vijest nije procurila u francuske medije. Tek nakon toga je PSŽ sproveo istragu i odlučio da kazni najboljeg fudbalera svih vremena kome se nikako neće dopasti "loš pr", posebno jer je prije nekoliko mjeseci podigao pehar Svjetskog prvenstva i vjerovatno u tom trenutku bio najvoljeniji igrač na svijetu.

Podsjetimo, Lionel Mesi ove sezone za PSŽ odigrao 37 utakmica i učestvovao je u 39 golova - postigao je 20 i asistirao je za još 19, a odbio je da produži ugovor i djeluje da će se vratiti u Barselonu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC