• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ otvorio Mesijev Instagram i ostao u šoku! Najboljeg svih vremena čeka KAZNA - nije došao na trening

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lionel Mesi je uvijek sve radio po propisima, međutim djeluje da sada namjerno provocira Pari Sen Žermen.

 PSŽ mogao bi kaznili Lionela Mesija Izvor: Profimedia

Najbolji fudbaler svih vremena Lionel Mesi najvjerovatnije ovog ljeta napušta Pari Sen Žermen poslije dvije dobre, ali ne i dovoljno dobre sezone jer pehar Lige šampiona nije stigao u prestonicu Francuske.

Mesi nije zadovoljan uslovima koji mu PSŽ nudi, kao ni odnosom navijača prema njemu, pa se polako sprema povratak u Barselonu, klub kome je dao svoje najbolje dane. Ali, ni tu ne ide sve glatko, pa se čini da Mesi namjerno ljuti Parižane...

Francuski list "L'Ekip" piše da je Pari Sen Žermen ostao u šoku kada su na Instagramu Lionela Mesija vidjeli da je posjetio Saudijsku Arabiju sa porodicom, a klub mu nije odobrio bilo kakav odmor. Odnosno, Mesi nije pitao za dozvolu ni trenera Kristofa Galtijea, sportskog direktora Luisa Kamposa, a kamoli vlasnika Nasera Al-Kelafija iz Katara.

Fudbalerima PSŽ-a obećano je da će dobiti dva dana slobodno AKO pobijede Lorijen, međutim za vikend su poraženi 3:1 i odigrali su vrlo lošu utakmicu. Na tom susretu Kilijan Mbape je postigao jedan od najsramotnijih golova u karijeri, a Ašraf Hakimi je dobio crveni karton - tako da u nastavku PSŽ nije uspio da sačuva makar bod protiv Lorijena na "Parku prinčeva" i poraženi su šesti put u Ligi 1 ove sezone.

Umjesto da se Mesi pojavi na treningu Pari Sen Žermena, otputovao je u Saudijsku Arabiju iz privatnih razloga, a vidjećemo da li ćega klub možda zbog toga čak i kazniti. 

Podsjetimo, Mesi je ove sezone za PSŽ odigrao 37 utakmica i učestvovao je u 39 golova - postigao je 20 i asistirao je za još 19, međutim kruna godine je svakako osvajanje Svjetskog prvenstva sa reprezentacijom Argentine zbog čega je ponovo favorit za osvajanje "Zlatne lopte". Prethodna ceremonija održala se prije Mundijala u Kataru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC