• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSVOJILI SVE, BILI NERAZDVOJNI, A SADA NE PRIČAJU! Mesi je u ljeto 2021. godine OTPISAO saigrača iz svog života

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekada su Lionel Mesi i Đerar Pike bili nerazdvojni, a sada se ni ne pozdrave.

 Lionel Mesi i Đerar Pike ne razgovaraju dvije godine Izvor: Profimedia

Argentinski fudbaler Lionel Mesi ostao je u dobrim odnosima sa skoro svim fudbalerima sa kojima je igrao tokom karijere, međutim jedno prijateljstvo se "pokvarilo". Mesi skoro dvije godine nije progovorio ni riječ sa Đerarom Pikeom, nekadašnjim saigračem iz Barselone, a po svemu sudeći - pitanje je da li će se njihov odnos ikada popraviti pošto je Argentinac i dalje bijesan zbog onoga što je uradio Šakirin bivši.

Sve je puklo u ljeto 2021. godine kada je Lionel Mesi ostao bez ugovora u Barseloni i klub se borio da pronađe novac kako da produži saradnju sa njim, a tada je Đerar Pike savjetovao predsjednika kluba Đoana Laportu da se odrekne Argentinca - i da počne novu eru na "Nou Kampu".

Ispostavilo se da je to bio dobar savjet pošto je Barselona u međuvremenu stala na noge i na putu je da osvoji titulu, nakon čega bi opet mogli da dobiju Lionela Mesija - bez obeštećenja. Međutim, Mesi je bio ljut što je Pike takve stvari govorio Laporti i smatra da nije trebalo da se miješa u poslovanje, pa nisu razgovarali od kada Barselona nije ponudila novi ugovor Argentincu i tako ga primorala da ode u Pari Sen Žermen.

Osim toga, pokvarili su se i njihovi porodični odnosi jer je Mesijeva supruga Antonela Rokuco podržala Šakiru nakon što ju je prevario Đerar Pike, dok se sam Argentinac nije oglašavao povodom ovog skandala koji je potresao Španiju. U međuvremenu je Mesi uslovljavljao Barselonu da će se vratiti ako Pike ne bude u klubu, a štoper mu je učinio uslugu odlaskom u penziju.

Podsjetimo, Mesi i Pike su zajedno osvojili 29 trofeja u Barseloni, od čega tri pehara Lige šampiona. Na terenu su proveli više od 500 utakmica, ali je sve "puklo".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC