• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESI SE PREDOMISLIO, ODJAVIĆE PSŽ: Zbog Svjetskog prvenstva odbija milione, hoće kući!

Autor Dragan Šutvić

Iako je djelovalo da je sve gotovo i da će Lionel Mesi potpisati novi ugovor sa Pari Sen Žermenom, "Marka" javlja da od toga nema ništa!

 mesi se vraća u barselonu  Izvor: Profimedia

Nastavlja se saga oko novog ugovoraLionela Mesija! Njemu saradnja sa Pari Sen Žermenom ističe na ljeto, a još uvijek nema zvanično potpisan nastavak saradnje sa "svecima". 

Izgledalo je da je spreman da produži ugovor sa timom iz Francuske na još dvije godine i tako se obaveže na vjernost Parižanima do svoje 37. godine, ali sada "Marka" javlja da od toga nema ništa! On je 2021. godine stigao u PSŽ iz Barselone, a sada prema pisanju španskog medija hoće da se vrati na "Nou Kamp". 

Španski novinar Đerar Moreno tvrdi da ništa nije gotovo oko produženja saradnje i da je Mesijevo osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru zaslužno za to što je promijenio mišljenje i što hoće da se vrati u Barselonu. Navodno je osvojio sve što želi u karijeri i sada mu trofeji više nisu bitni, već želi da se vrati na mjesto na kome se osjeća najkomfornije, a to je svakako Barselona.

Titule u Francuskoj ga ne zanimaju, a navodno mu ni Liga šampiona više nije toliko bitna i poslije titule u Kataru su njegovi apetiti mnogo manji. Kako navodi Romero sada su Mesiju "bitne neke druge stvari", ali ostaje da se vidi šta će na kraju odlučiti.

Možda napravi i potez koji svi čekaju u njegovom rodnom Rozariju i kao što je nekoliko puta navodio završi karijeru igrajući za Njuels Old Bojs, tim u kome je ponikao, a iz koga je u Barselonu otišao kao 14-godišnjak.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC