• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi i Ronaldo oči u oči - pljušte golovi! Ovo su svi čekali: Leo prvi pogodio, a onda je Kristijano uzeo loptu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Spektakl na debiju Kristijana Ronalda za ekipu zvijezda iz Rijada protiv Pari Sen Žemena

 Debi Kristijana Ronalda za Al Nasr protiv PSŽ i Lionela Mesija Izvor: Twitter/ميديا داريو

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo bili su strijelci u prijateljskoj utakmici Pari Sen Žermena i kombinovanog tima saudijskih klubova Al-Hilala i Al-Nasra. Prvi nastup Portugalca za novi tim bio je upravo protiv moćnih Parižana, među kojima je bio i bivši Ronaldov saigrač iz Real Madrida Serhio Ramos, sa kojim se srdačno pozdravio pred meč.

Poslije pozdrava sa Kristijanom Ronaldom prije utakmice, Mesi je dao gol u 3. minutu, na asistenciju Nejmara, pred oduševljenim navijačima na tribinama stadiona "Kralj Fahd". Pogledajte taj pogodak i rutinsku egzekuciju šampiona svijeta:

Kristijano Ronaldo uzvratio je Parižanima golom u 34. minutu, iz jedanaesterca za 1:1. Prethodno je penal dosuđen nakon što ga je faulirao golman Pari Sen Žermena Kejlor Navas, sa kojim je "CR7" bio šampion Evrope u Real Madridu. Postoje i glaine da bi Navas mogao da mu se pridruži u Aziji. Pogledajte i taj pogodak: 

Kristijano Ronaldo PSŽ
Izvor: YouTube/beIN SPORTS France

U toku je bio 34. minut kad je Portugalac izjednačio, ali je na poluvremenu ponovo prednost imao Pari Sen Žermen - 2:1. Brazilac Markinjos iskoristio perfektnu asistenciju Kilijana Mbapea u 43. minutu i potpuno neometan iz peterca dao gol Saudijcima. Kapiten Pari Sen Žermena proslavio je gol i pokazao koliko mu je značio, iako je u pitanju prijateljska utakmica. Pogledajte taj gol:

Markinjos
Izvor: YouTube/beIN SPORTS France

Ronaldo će nakon ovog meča odigrati i prvi takmičarski duel za Al Nasr 22. januara protiv Al-Itifaka. Kristijanov tim ima za sobom niz od 12 utakmica bez poraza i drugi je na tabeli, sa bodom manje od lidera Al-Itihada, ali i odigranom utakmicom manje. Kada je u pitanju PSŽ, naredni takmičarski meč odigraćetek 29. januara, jer je u Francuskoj u toku dvonedjeljna pauza, na koju je šampion Lige 1 otišao 15. januara.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC