• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Al Nasr pravi supertim, dovode tri zvijezde Kristijanu Ronaldu: Hoće najjaču ekipu na svijetu, ovo je samo početak!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Tu je Kristijano, već su ga u Al Nasru sačekale neke zvijezde, ali neće se stati sa pojačanjima. Na ljeto bi tamo mogao da se nađe pravi drim tim.

 Al Nasr dovodi tri zvijezde Izvor: Profimedia

Neće Al Nasr stati samo sa Kristijanom Ronaldom! Saudijski klub je sa Portugalcem samo započeo projekat i plan je da naprave supertim koji će moći da pobijedi bilo koga na svijetu!

Prva njihova sljedeća meta je Eden Azar, koji je na stubu srama u Real Madridu. Van forme je, dobio je na kilogramima, ali Saudijci smatraju da bi za njih bio ogromno pojačanje i spremni su masno da plate i da pokriju njegova primanja iz Reala.

Rudi Garsija, prilično osporavani trener Al Nasra, dobro poznaje Azara jer ga je trenirao u Lilu, a uz Azara klub juri i N'Gola Kantea. Iskusni defanzivni vezista je pred krajem svog ugovora sa Čelsijem, a klub iz Londona dovodi Enca Fernandeza na njegovu poziciju i zbog toga Saudijci vjeruju da je njegov dolazak gotova stvar.

Takođe zainteresovani su za Serhija Ramosa koji jedva da viđa teren otkako je otišao u PSŽ i u Parizu bi se rado otarasili njegove ogromne plate. To su tri zvijezde koje bi došle, na već moćan tim,

Rudi Garsija na golu ima Davida Ospinu, u vezi Luiza Gustava, nekada vezistu Bajerna, španskog štopera Alvara Gonzalesa kao i nekadašnji napadača Benfike Talisku koji je najbolji strijelac domaćeg prvenstva. Ukoliko se na ljeto njima priduže ova pojačanja, to bi bio tim za velika djela, makar u azijskim okvirima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC