• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolesna ponuda - MESIJU NUDE SKORO MILIJARDU EVRA! Najbolji ikada dobio SULUDU ponudu, ali ima jedna začkoljica

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lionel Mesi mogao bi da postane najplaćeniji sportista svih vremena i tako preotme tu laskavu titulu Kristijanu Ronaldo.

 Al Hilal nudi Lionelu Mesiju 900 miliona dolara Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo je potpisom za Al Nasr pokrenuo "revoluciju" u saudijskom fudbalu pošto je dobio najveći ugovor u istoriji, ali bi vrlo brzo mogao da ga nadmaši Lionel Mesi, najveći rival koji ga je već nadmašio u skoro svemu. Dobro obaviješteni katalonski list "Mundo Deportivo" prenosi da je Mesi dobio "još bezobrazniju" ponudu od Ronalda, a ako je prihvati mogao bi da zaradi gotovo još milijardu evra.

Navodno, Lionel Mesi ima na stolu ponudu Al Hilala vrijednu čak 300 miliona evra po sezoni, odnosno za tri godine zaradio bi 900 miliona evra, što je još više nego što će dobio Kristijano Ronaldo (200 miliona evra godišnje u Al Nasru).

Za sada nema nikakvih indicija da li će ili neće Mesi prihvatiti ovu ponudu pošto izgleda da još nije u potpunosti "prelomio" u kom smjeru će ići njegova karijera poslije aktuelne sezone. Mesiju ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom i iz više izvora u Francuskoj i Argentini već je saopšteno da je prihvatio da ostane još najmanje jednu sezonu, dok su takođe stizale i informacije da bi mogao da se vrati u Barselonu, odnosno da ode u MLS i potpiše za Inter Majami, tim čiji suvlasnik postaje.

Vidjećemo da li će ga 900 miliona evra natjerati da promijeni mišljenje i da li će poslije toga "eksplodirati" fudbal u Saudijskoj Arabiji gdje bismo takođe mogli da gledamo direktne duele dvojice najboljih igrača 21. vijeka. Nema sumnje da bi to podiglo popularnost fudbala u ovoj zemlji, a možda im i povećalo šanse da organizuju Svjetsko prvenstvo 2030. godine što im je osnovni cilj.

Jasno je da Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, ako potpiše, nisu tu samo zbog fudbala, nego će biti i naslovna lica za kampanju koju priprema Saudijska Arabija, iako je to za sada demantovano. 

Arapski mediji inače već danima pišu da su pregovori oko dolaska Mesija u Al Hilal odavno u toku i vidjećemo da li će uspjeti da ga privole novcem kao i Kristijana Ronalda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC