• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAVIJAČI BARSELONE "ZAVRŠILI" TRANSFER GODINE: Dok mu publika u Parizu zviždi, Mesi je drugima važniji od Reala! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Lionel Mesi dobio je poziv navijača Barselone da se vrati i sada je sve na njemu.

 navijači barselone žele da se mesi vrati u klub  Izvor: Profimedia

Real Madrid je "pregazio" Barselonu u revanšu polufinala Kupa kralja pošto je na "Nou Kampu" slavio ubjedljivo 4:0, i tako je došao do borbe za trofej sa Osasunom, a čini se da su fudbaleri domaćeg tima bili previše opčinjeni uzvicima sa tribina i maštanjem o narednoj sezoni. Navijači katalonskog kluba pokrenuli su nevjerovatnu akciju za povratak Lea Mesija u Barselonu i nema sumnje da je to došlo i do njega.

Sa tribina "Nou Kampa" u desetom minutu utakmice čulo se skandiranje "Mesi, Mesi", što je vrlo brzo postalo viralno na društvenim mrežama i nema razloga da ne vjerujemo da je i Argentinac, skrolujući po Instagramu, došao do informacije gdje ga navijači žele.

U međuvremenu zna da ga u Pari Sen Žermenu ne žele, pošto su počeli da mu zvižde na utakmicama "svetaca", što je jedan od razloga zbog kojih Mesi gotovo sigurno neće produžiti ugovor sa njima. Saradnja se završava već ovog ljeta i nakon toga bi Mesi mogao da se vrati u Barselonu, iz koje je zbog finansijskih problema kluba morao da ode 2021. godine, s tim da ima i daleko unosniju ponudu iz Saudijske Arabije.

Ponuđeno mu je čak 400 miliona evra po sezoni, međutim Mesi je odlučio da (za sada) ne prihvati ovu ponudu, što će reći da aktivno razmišlja o prelasku u redove Barselone gdje ga obožavaju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC