• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESI DOBIO SULUDU PONUDU! Daju mu NAJVEĆI UGOVOR u istoriji sporta, duplo veći nego Ronaldu!

Autor Dragan Šutvić

Lionel Mesi dobio je ponudu na koju bi malo ko smio da kaže "ne", ali se njegovi navijači i navijači Barselone nadaju da će to učiniti zarad sporta.

 mesi dobio ponudu od 400 miliona evra  Izvor: Profimedia/Matthieu Mirville/DPPI

Najbolji fudbaler svih vremena Lionel Mesi doneo je odluku da napusti Pari Sen Žermen ovog ljeta, bez obzira što je prethodnih nedjelja sa "svecima" bio u pregovorima oko novog ugovora. Razlog zbog kog Mesi napušta Pariz su neispunjeni finansijski uslovi koje je postavio pred katarske vlasnike, odnosno zvižduci njegovih navijača koji su krivicu za posrtanje kluba u potpunosti svalili na Argentinca.

Zbog toga se naveliko priča o povratku Mesija u Barselonu, spominjali su se i Amerika, Argentina, međutim čini se da bi Mesi na kraju mogao da ode u Saudijsku Arabiju, gdje ga čeka "arhirival" Kristijano Ronaldo. Italijanski novinar Fabricio Romano objavio je da je Al Hilal poslao zvaničnu ponudu Lionelu Mesiju koja prevazilazi sve granice normalnog i biće mu teško da odbije.

Zvanično, ponuda Al Hilala za Mesija glasi na više od 400 miliona evra godišnje, ali uprkos tome što bi preko noći postao najplaćeniji sportista svih vremena - Argentinac još nije rekao "da". Razlog je što bi želio da i dalje igra na najvećoj fudbalskoj sceni, da se takmiči u Evropi, pa djeluje da je Barselona i dalje prva opcija za Mesija, bez obzira što su i oni imali značajnih finansijskih problema zbog kojih je prvobitno i morao da ode u ljeto 2021.

Barselona čeka provjere svojih "knjiga" i nakon toga će poslati zvaničnu ponudu Lionelu Mesiju o povratku na "Nou Kamp", dok je za sada Argentinac "ne" rekao tek Pari Sen Žermenu. Čini se i da će nastaviti tako da bude pošto je sada odluka između prve ljubavi Barselone - i novca koji nudi Al Hilal.

Interesantno je da bi Mesi zarađivao duplo više nego Kristijano Ronaldo u Saudijskoj Arabiji, ali kod njega i dalje vlada velika želja da podigne makar još jedan pehar Lige šampiona. Ne može da se kaže da je imao problema sa formom kao Ronaldo koji je "otjeran" iz Evrope poslije užasnih partija za Mančester junajted, tako da sa sportske strane i dalje ima veliki motiv pošto će novac koji mu nude - tu biti sigurno i za godinu, dvije, tri...

Podsjetimo, Mesi je ove sezone u dresu Pari Sen Žermena odigrao 33 utakmice i na njima je učestvovao u 35 golova. Preciznije, postigao je 18 i asistirao za još 17, dok je bio i najbolji igrač Svjetskog prvenstva u Kataru gdje je podigao "zlatni globus".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC