• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAVIJAČI "OTJERALI" MESIJA IZ PARIZA! Bogati vlasnici doveli NAJVEĆEG IKAD, ali ono što je publika uradila...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lionela Mesija ne vole njegovi navijači Pari Sen Žermena i krive ga za loše rezultate ove sezone.

 Navijači PSŽ izviždali Lionela Mesija Izvor: Profimedia

Dobar dio navijača Pari Sen Žermena izviždao je sinoć najboljeg fudbalera svih vremena Lionela Mesija. Zvižduke smo čuli na početku utakmice, ali i na kraju kada Mesi nije želio da se zadrži na terenu poslije neočekivanog poraza od Liona (1:0). Već duže vrijeme navijači Pariza "drže na zubu" Mesija i smatraju ga najodgovornijim za slabije rezultate ove sezone, međutim kada se pogleda njegova lična statistika - čini se da su se obrušili na pogrešnog.

Mesi je ove sezone postigao 18 golova i asistirao za još 17, što će reći zaslužan je za 35 golova Pari Sen Žermena, ali izgleda da je i to malo navijačima francuskog šampiona i čini se da će zbog toga Argentinac uskoro da ode, pošto su se pregovori oko novog ugovora otegli.

Argentinac je od rukovodstva tražio istu platu koju je imao i do sada, ali u Parizu planiraju da "skrešu troškove" i da ponude manje jer je sada Mesi već u 36. godini. To bi mogla da iskoristi Barselona i vrati svog najboljeg fudbalera u istoriji poslije dvije sezone, kada je i morala da ga pusti zbog finansijskih problema. U međuvremenu se klub koliko-toliko stabilizovao i na putu je da dođe do šampionskog naslova u Španiji, a iako ih La Liga konstantno "pritiska" zbog načina na koji troše novac, čini se da bi mogli da naprave prostora za Mesija, ako on to bude želio jer ima ponude iz MLS, Saudijske Arabije, Argentine...

Sve u svemu čini se da je Pariz imao najbolje šanse da zadrži Mesija, međutim skandalozno ponašanje njihovih navijača odbija Argentinca da se još zadržava u Francuskoj pošto mu u ovoj fazi karijere to nije potrebno.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC