• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lionele, idi iz tog kluba za penzionere!" Legendarni Francuz žestoko udario po PSŽ-u: To nikad neće biti tim!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nekadašnji svjetski prvak sa Francuskom iz 1998. godine Emanuel Peti vrlo je iznerviran ponašanjem navijača PSŽ-a prema Lionelu Mesiju.

 Emanuel Peti savjetuje Mesija da ide iz PSŽ-a Izvor: Profimedia

Nekadašnji svjetski prvak i legenda franuskog fudbala Emanuel Peti savjetovao je Lionela Mesija da na kraju sezone kada mu se završi ugovor napusti Francusku!

Nakon neočekivanog poraza "svetaca" od Liona 1:0 upravo je Argentinac izviždan, a nije prvi put da mu se to dešava. Iako ove sezone ima impresivnu statistiku i redovno daje golove i ima asistencije, njega navijači krive za blijede igre PSŽ-a i za ispadanje iz Lige šampiona. To što se dešava je ozbiljno zasmetalo Petiju.

"Kad to čujem, to je za mene uvreda za fudbal. Mesiju bih otvoreno poručio da nakon ovoga napusti PSŽ. Takve stvari su nedopustive", rekao je iznervirani Peti, inače bivši fudbaler Monaka.

On je žestoko kritikovao PSŽ i rekao da je to "klub za penzionere", da se niko od Mesijevih saigrača ne tudi i da taj klub nikada neće imati pravi tim. 

"Ovaj klub nije fudbalski klub. To je klub pred penzijom, čak i za igrače u 20-ima. Nijedan igrač nije napredovao otkako je došao u PSŽ. Je li Mesi kriv? On je majstor s čarobnim štapićem, ali nije na njemu da oko sebe ima igrače koji se iole trude. Igrači koji vole imati loptu tipa Verati u svojim nogama nikad ne prolaze dobro ovdje. Samo pariski navijači ne shvataju da morate imati tim oko Mesija, nešto što oni nemaju i neće imati", rekao je Peti.

Za Mesija ne nedostaje interesovanja ni sa 36 godina. Vidjeli smo na Svjetskom prvenstvu kakav je majstor, a sada postaje slobodan igrač. PSŽ je ispao u kupu od Olimpika iz Marseja, u dvomeču sa Bajernom u Ligi šampiona je eliminisan, a sada im ostaje da osvoje titulu. Možda i posljednji trofej sa Mesijem, jer Barselona kuca na vrata...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC