Uh, uh!

Užasna povreda fudbalera Liverpula: Protivnik ga "pocijepao" đonom, ostaće trag preko cijelih grudi! (FOTO)

Autor Goran Arbutina

Mladi fudbaler Liverpula imaće tragove po tijelu nakon starta povremenog reprezentativca Engleske.

Izvor: Profimedia

Fudbaleri Liverpula odigrali su neriješeno (1:1) protiv Aston Vile u 37. kolu Premijer lige, a mladi ofanzivac Kodi Gakpo imaće uspomenu na ovaj meč duže nego što se očekivao. Iako u modernom fudbalu važi pravilo da se meč zaboravlja čim se završi, zbog krampona Tajrona Mingsa koji su završili na njegovim grudima Holanđanin će se sjećati okršaja protiv tima iz Birmingema.

I neće mu biti nimalo prijatno. Defanzivac Aston Vile "zaparao" mu je torzo đonom svoje kopačke, što je Kodi nekoliko puta pokazao u toku televizijskog prenosa. Između ostalog, dres je podigao i kako bi sudija mogao da vidi povredu koju je dobio, tragove borbe pokazao je klupskom ljekaru, ali i fotografima koji su pratili ovaj meč.

Mada, možda je i bolje što su svi mogli da vide kako mu izgleda tijelo. Da nam nije pokazao vjerovatno bismo pomislili da su se u njegove grudi zarile kandže neke divlje zvijeri. Pogledajte kako je Kodi Gakpo izgledao nakon neopreznog starta Mingsa, koji je previsoko podigao nogu:

Inače, Liverpul je remijem protiv Aston Vile ostao tri koraka iza Njukasla i Mančester junajteda, koji imaju po dva meča do kraja sezone u Premijer ligi. Kako je timu Jirgena Klopa ostala samo jedna prvenstvena utakmica ove sezone, jasno je da tim sa enfilda u narednoj neće igrati Ligu šampiona.  

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi