• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ŠTA HOĆEŠ, OTKINUĆU TI GLAVU!" Skandal bivših igrača Liverpula - igrali zajedno, a sad se vrijeđali na utakmici (VIDEO)

Umalo je došlo do većeg sukoba između Alvara Arbeloe i Fernanda Toresa na meču mladih timova kojima su treneri.

 Svađa Arbeloe i Toresa Izvor: tWITTER/PRINTSCREEN/@TheAnfieldTalk

Bivši španski fudbaleri Fernando Tores (39) i Alvaro Arbeloa (40), koji su zajedno igrali za reprezentaciju Španije i Liverpul, žestoko su se posvađali na utakmici svojih timova. Tores i Arbeloa su danas treneri najvećih madridskih klubova, Atletika i Reala za koje su nekada igrali, a iako ih nikada tokom igračkih dana nismo vidjeli u sukobu - jedan detalj sa meča mladih timova označio je početak svađe.

Sve je počelo kada je mladi napadač "kraljevskog kluba" Jeraj ostao da leži na travi, a igrači Atletiko Madrida nisu izbacili loptu na naredbu Fernanda Toresa. Odmah poslije toga Real Madrid je došao do gola, a zbog prethodne situacije došlo je do burne svađe između dvije klupe i akteri su upravo bili treneri.

Prema informacijama iz Španije, Tores je navodno rekao svom bivšem saigraču "otkinuću ti glavu", na šta je Arbeloa uz osmijeh odgovorio: "Počni kada god hoćeš!". Sukob je potrajao nekoliko minuta, a potom se umiješao i glavni arbitar. Arbeloa je prošao sa žutim kartonom, dok je Tores dobio crveni, vjerovatno i zbog rječnika koji je koristio. Na kraju, Real Madrid je prošao dalje pošto je pobijedio ukupnim rezultatom 4:2.

Meč ipak nije priličio meču mladih timova jer je viđeno čak devet žutih kartona, ali i kako da se igrači ponašaju u skladu sa fer-plejom kada su im i treneri prznice i prate njihove poteze.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC