• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama u Liverpulu, velikani igrali po 100 minuta: Jednima pobjegla Liga šampiona, drugima se ovo nije desilo u istoriji!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Liverpul i Everton imaju košmarne sezone, a iako je Evertonu remi više značio nego Liverpulu, i oni su u problemu!

 Premijer liga Liverpul remizirao sa Aston Vilom Izvor: Profimedia

Dok je Aleksandar Mitrović terorisao Kristal Palas, u Liverpulu su tugovali! Ni jedan ni drugi klub iz ovog grada nisu uspjeli da pobijede u pretposljednjem kolu Premijer lige uprkos tome što su na oba njihova meča sudije pokazale na deset minuta nadoknade! 

Everton je bio ivici ispadanja iz Premijer lige pošto su gubili sa 1:0 od Vulverhemptona u 90. minutu svog gostovanja na "Molinjuu". Ipak, kada je sudija pokazao 10 minuta nadoknade, probudila se nada i na kraju je u 99. minutu izjednačio Jeri Mina! Ovo je Everton ostavilo iznad crte i zone ispadanja jer sada tim Šona Dajša ima 33 boda, dva više od Lidsa i tri više od Lestera koji još nisu odigrali svoje mečeve ovog kola.

Liverpul je sa druge strane jurio Ligu šampiona i poslije 1:1 sa Aston Vilom je nije stigao! Nakon što je Vila pogotkom Remzija povela u prvom poluvremenu Roberto Firmino je izjednačio u 89. Kada je sudija i na ovom meču pokazao deset minuta nadoknade nadao se Jirgen Klop da može da dođe do pozitivnog rezultata, ali je ostalo 1:1. 

Ovaj kiks Liverpula iskoristio je Mančester junajted koji je u tijesnom meču uspio da jednim golom praktično dođe do Lige šampiona. "Crveni đavoli" su pogotkom Kazemira u devetom minutu uspjeli da dođu do tri boda koja su ih praktično odvela u Ligu šampiona!

Pomenuti Mitrović je postigao dva gola u meču Fulama i Kristal Palasa, ali to nije bilo dovoljno njegovom timu da pobijedi jer je pogocima Odsona Eduara i Džoela Vorda Palas uspio da dođe do boda. U prvom meču dana Totenhem je nastavio da tone pa je tako poslije nevjerovatnog pogotka Harija Kejna na kraju Brentford pogocima u drugom poluvremenu preokrenuo i pobijedio sa 3:1. Prva dva gola bila su djelo Mbeuma, a za treći je bio zadužen Visa. 

Sada Arsenal čeka svoj duel sa Notingem Forestom i nada se da pobjedom može da ostane u trcu za šampionsku titulu, dok bi Mančester siti u slučaju da pobijedi Čelsi bio na korak od pehara. Vest Hem i Lids će u derbiju začelja igrati za opstanak, a ako ovdje Lids ne pobijedi biće na korak od ispadanja. Sa druge strane Vest Hemu bi dobro došla pobjeda da više ne misli o poslednjem kolu prvenstva pred evropsko finale. A onda se kolo zatvara u ponedjeljak kada će Njukasl željeti da pobjedom ovjeri plasman u Ligu šampiona, a Lester da iznenadi i nekako ostane u Premijer ligi. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC