Ništa od posla!

Zidan odbio 150.000.000 evra od Al Nasra: Zinedin neće opet biti trener Kristijanu Ronaldu!

Autor Nebojša Šatara

Al Nasr iz Saudijske Arabije ostao praznih šaka, Zidan ih neće preuzeti.

Izvor: Profimedia

Slavni francuski fudbaler i trener Zinedin Zidan odbio je najveću trenersku ponudu u istoriji fudbala! Kako tvrde španski mediji, nekadašnji šef struke Real Madrida ne želi da preuzme Al nasr u kojem igra Kristijano Ronaldo, iako je tim iz Saudijske Arabije pripremio 150 miliona evra za dvogodišnji ugovor!

Ova primamljiva ponuda nije dovoljno izazovna za Francuza, koji karijeru želi da nastavi u evropskom fudbalu. On je bez angažmana već dvije godine, nakon što mu se završio drugi mandat na klupi Reala. Inače, španski velikan je jedini klub koji je Zidan trenirao - počeo je u Kastilji, a zatim dva puta vodio prvi tim Madriđana i sa njim bilježio impresivne rezultate.

Prethodnih mjeseci pričalo se da Zinedin Zidan čeka ponude PSŽ-a ili Fudbalskog saveza Francuske, kao i da su to jedina dva mjesta na kojima bi želio da nastavi karijeru. Odbijanje ponude od čak 75.000.000 po sezoni pokazuje da možda ima istine u takvim pričama, barem dok ne postane šef struke tima iz Pariza ili selektor nacionalnog tima za koji je odigrao 108 utakmica.

To što Zidana niko nije uspio da ubijedi da se menadžerskom poslu vrati želio je da iskoristi tim koji u svojim redovima ima Kristijana Ronalda. Ponuda je bila "bezobrazna", ali nedovoljno dobra. Ni to što bi po sezoni zarađivao duplo ili tri puta više od najskupljih svjetskih trenera poput Dijega Simeonea, Pepa Gvardiole, Karla Anćelotija i drugih nije Zidana "odvelo" u Aziju.

(MONDO)