• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ sprema rekonstrukciju, sve kreće od "bombe": Ostaje samo Mbape, treniraće ga legenda - idu po Ligu šampiona!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pari Sen Žermen želi da rekonstruiše svoj tim i ponovo napadne najprestižnije trofeje.

 Zinedin Zidan preuzeće PSŽ Izvor: Instagram/k.mbappe

Danima se priča o Pari Sen Žermenu i njihovoj rekonstrukciji ekipe iz temelja. Sve je izvjesnije da će ekipu napustiti Lionel Mesi, jer se ponovo šuška da o njegovom povratku u Barselonu. Nejmar je povrijeđen i za njega je sezona gotova, a česta neslaganja sa upravom i saigračima mu dodatno zatvaraju vrata Parka Prinčeva. U ekipi ima još igrača koje je klub voljan da pusti u drugi klub, jer su već zašli u pozne igračke godine, a dovedeni su s namjerom da odmah donesu uspjeh i osvoje Ligu šampiona.

Nakon priča da će glavna zvijezda tima Kilijan Mbape napustiti Parižane i preći u Real Madrid, klub je odlučio da reaguje i kako piše "Mundo Deportivo", dovede Zinedina Zidana kao novog trenera ekipe.

PSŽ se muči ove sezone i moguće je da će i titulu u prvenstvu izgubiti, ekipa ne igra dominantno, ispali su rano i iz Lige šampiona, što predsjednik kluba Naser Al Kelaifi nije očekivao s obzirom na ogromna ulaganja i ambicije. U Ligi 1 su i dalje prvi ali su Lens i Marsej prišli na samo šest bodova zaostatka i sve je moguće do kraja sezone.

Dovođenjem Zidana planiraju da zadrže Mbapea, jer žele da uđu u novi projekat sa njim kao vođom na terenu i sa jednim od najvećih legendi svjetskog fudbala na klupi. Zidan će na stolu imati dvije ponude, jedna od Reala koji je već vodio i sa njima osvojio 11 trofeja, a druga je od PSŽ. Zidan navodno želi nove izazove u trenerskoj karijeri, pa je bliži dolasku među "svece".

Trenutni trener ekipe je Kristof Galtije, ali po svemu sudeći na kraju sezone će napustiti svoje mjesto pored terena. Po mišljenju mnogih jedino Zidan ima autoritet i kvalitet da vodi toliko zvijezda na okupu, što potkrepljuje tvrdnje španskog portala. Uostalom, nešto slično je uradio u Real Madridu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC