• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesiju se ovo NIKAD nije desilo u karijeri! Izviždali ga NJEGOVI navijači, a onda je pobjegao u svlačionicu... (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Pogledajte šta se desilo na kraju utakmice Pari Sen Žermena i Rena koju je obilježilo zviždanje Lionelu Mesiju.

 navijači pari sen žermena izviždali mesija  Izvor: Twitter/ReshadRahman_/Screenshot

Pari Sen Žermen je ponovo eliminisan u prvoj nokaut rundi Lige šampiona i tu nije kraj problemima za "svece". I ovog vikenda su doživjeli neočekivani poraz u Ligi 1 protiv Rena (2:0), a u centru pažnje bio je Lionel Mesi koga su njegovi navijači izviždali, što mu se nikada nije desilo u karijeri. Štaviše, rijetko kada su mu i protivnički navijači zviždali, pošto većina uživa u njegovim fudbalskim čarolijama bez obzira što igra za rivala...

Mesi je u porazu protiv Rena bio jedan od najboljih igrača PSŽ-a, međutim navijači očigledno očekuju od njega da sam rješava utakmice, tako da su ga zvižducima ispratili sa terena, odnosno ni njemu nije palo na pamet da ih pozdravi.

Dok su ostali fudbaleri Pari Sen Žermena otišli kod najvatrenijih pristalica da im aplaudiraju za podršku uprkos slaboj partiji, Mesi je odmah "zapucao" u svlačionicu. Djelovao je vrlo bijesno i razočarano svime što se dešava u Parizu, što je dodatno podgrijalo pitanje njegove budućnosti. Već duže vrijeme je u pregovorima oko produžetka saradnje sa klubom iz prestonice Francuske, ali sada iznad svega sigurno stoji upitnik.


Interesantno, posokle svega se Mesiju javila i Barselona. Preciznije, jedan od junaka "El Klasika", Serđi Roberto koji je pogodio u pobkedi nad Real Madridom od 2:1, a onda čuo šta se desilo. "Čekamo Mesija raširenih ruku. Ko ne bi jedva dočekao njegov povratak!? Na kraju, bolje da ne pričamo ništa oko toga, jer je to stvar kojom se bave predskednik, direktor i trener. Ali, što se tiče nas igrača, naše ruke su raširene", rekao je igrač Barse i rekao da mu je potez navijača PSŽ jednostavno "neshvatiljiv".

"Koliko je dao golova ove sezone, koliko asistencija i sada njega krive što su ispali iz Lige šampiona? Mesi je spektakularan igrač. Ostaje gorak ukus u ustima kada vidite da ga neko tretira na taj način", zaključio je Roberto.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC