• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA LI JE MOGUĆE ŠTA RADI GVARDIOLA!? Haland išao da sruši Mesijev rekord, ali Pep previše voli Lea - ŠOK izjava!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pep Gvardiola jednostavno previše voli Lionela Mesija da bi Erlingu Halandu dopustio da mu tek tako sruši rekord u prvoj sezoni u Mančester sitiiju.

 Pep Gvardiola izveo iz igre Erlinga Halanda da ne obori rekord Lionela Mesija Izvor: Profimedia/ThomasxGadd

Norveški napadač Erling Haland "obesmislio" je revanš Mančester sitija i Lajpciga pošto je sa pet golova uništio Joška Gvardiola i klub iz Njemačke. Siti je na kraju pobijedio 7:0, a da stvar bude luđa - Haland je pet golova postigao za manje od sat vremena, a možda je mogao i više - samo da ga Pep Gvardiola nije povukao iz igre. Iz jednog ugla, djeluje kao najnormalnija odluka trenera da "sačuva" svog najboljeg fudbalera, međutim postoji i druga strana medalje...

Mnogi navijači misle da je Pep Gvardiola izveo Erlinga Halanda u 63. minutu utakmice zato što je veliki ljubitelj Lea Mesija, odnsono imao je kako da spriječi svog napadača da obori rekord najboljeg fudbalera svih vremena.

Od kada se Liga šampiona igra u ovom formatu, samo su Lionel Mesi i Luis Adrijano uspijevali da na jednom meču postignu pet golova, što je Erling Haland mogao da nadmaši samo da je dobio priliku, pošto je fudbaler koji se "ne gasi" čak ni kada je pobjeda njegovog tima izvjesna. 

"Znam da je Mesi postigao pet golova, ali je Haland to uspio u 60 minuta što nije slučaj sa Leom. Erling je veoma mlad, najbolje što sam mogao da uradim za njega je da mu uskratim šansu da postigne šest golova. Da je to uradio sa 22 godine dosađivao bi se u budućnosti. Sjajan je igrač i to svi vide, uvijek je fokusiran na igru", kazao je Gvardiola nakon utakmice i tako dodatno iznervirao navijače Mančester sitija koji od svog napadača žele rekorde.

Podsjetimo, ovo je prva sezona Erlinga Halanda u redovima "građana" i ima strašne brojke - postigao je čak 39 golova na 36 utakmica, što će reći da ima više od gola po meču. Brojke kakve smo viđali samo kod Kristijana Ronalda...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC