• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Agonija Grujića u Ligi šampiona - promašaj u 96. MINUTU: Pogodio prečku, pao na zemlju pa ZAPLAKAO! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Srpski reprezentativac je odigrao svih 90, bolje reći 100 minuta meča, a da je ovo pogodio bio bi heroj!

 marko grujić promašaj u 96. minutu  Izvor: Arena Sport TV

Kako se samo Inter izvukao! Poslije 1:0 u Milanu u prvom meču osmine finala Lige šampiona u revanšu kojem je prethodio skandal ispred stadiona bilo je 0:0. Ali Porto ne samo da je napadao već je u 95. i 96. minutu imao seriju stopostotnih šansi koju nije iskoristio, a jedan udarac je uputio i reprezentativac Srbije Marko Grujić! 

Sve je počelo centaršutom sa desne strane, a poslije dobacivanja glavom igrača Porta lopta je stigla do Mehdija Taremija. Iranski napadač je bio sam ispred gola, ali je sa sedam metara udarcem glavom pogodio stativu gola Andrea Onane. A onda je bilo vrijeme za Marka Grujića! 

Uslijedio je centaršut sa leve strane, a onda je poslije sjajnog skoka Grujić šutirao na gol i pogodio prečku! Lopta je izašla van terena, a srpski reprezentativac je ostao da leži na travi u nevjerici! Uhvatio se za glavu i kada je sudija odsvirao kraj utakmice zaplakao je, nije mogao da prežali veliku šansu koju nije iskoristio! Pogledajte taj momenat:

Pogledajte

00:24
Marko Grujić šansa
Izvor: Arena Sport TV
Izvor: Arena Sport TV

Na kraju je meč završen nakon skoro 100 minuta igre, a vezista Porta Pepe je morao da napusti meč prije vremena jer je frustriran sudijskim odlukama na kraju meča zaradio drugi žuti karton i isključen je.

Publika je pozdravila svoje igrače na sjajan način jer su smatrali da je njihov tim u najgorem slučaju zaslužio produžetke, mada je naokon dva meča svakome ko je pažljivo gledao ovaj dvomeč bilo jasno da je u obje utakmice Porto bio bolji rival.

Što se Marka Grujića tiče on je na najbolji način odgovorio na povjerenje trenera Konseisaa, koji ga je ubacio "u vatru", stavio ga u prvu postavu i ostavio na terenu svih 90 minuta. Bio je Marko izuzetan faktor na ovom meču i nakon ovakvih partija ga možemo očekivati opet u startnih 11. Ali ovaj poraz mu nije lako pao...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC