• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Namjestio meč za 300 EVRA, sad sudi Ligu šampiona: Španci pokrenuli buru, ali UEFA ne reaguje - Nijemac će suditi Realu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Feliks Cvajer nema baš najčistiju biografiju, ali će ipak suditi meč nokaut faze Lige šampiona između dva velikana.

 Feliks Cvajer sudi Ligu šampiona iako je namještao utakmice Izvor: Profimedia

Real Madrid i Liverpul od 21 čas igraju revanš meč osmine finala Lige šampiona, a španski "As" je objavio tekst u kome je podsjetio na ne tako slavnu prošlost Feliksa Cvajera. Ovaj 41-godišnji njemački sudija dijeliće pravdu na meču dva evropska giganta, a u prošlosti je bio umiješan u namještanje utakmica.

Skandal na koji je "As" podsjetio desio se davne 2005. godine kada je Cvajer bio pomoćnig glavnog sudije Robeta Hojzera koji je pravosnažno osuđen i suspendovan zbog namjernog uticanja na rezultate utakmica njemačkih nižih liga, počev od "cvajte" pa naniže.

Prema navodima španskih medija, u svemu tome je učestvovao i Cvajer koji je da bi pomogao tadašnjem trećeligašu Vupertalu uzeo 300 evra mita i zbog toga je bio suspendovan na šest mjeseci. Ipak, skoro 20 godina kasnije on je jedan od elitnih evropskih sudija i sada će dijeliti pravdu na meču na kome sve izgleda već riješeno.

U prvoj utakmici na "Enfildu" Liverpul je poveo 2:0 pogocima Darvina Nunjeza i Mohameda Salaha, a odna se potpuno ugasio. Real Madrid je sa po dva gola Vinisijusa i Karima Benzeme i jednim golom Edera Militao pobijedio sa 5:2, pa sada samo pravo čudo može da odvede tim Jirgena Klopa dalje.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC