• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biće najskuplji na svijetu, a sad mu se Evropa smije: Haland RAZBIO Hrvata, Siti se igrao sa igračem kojeg želi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Oglasio se čak i legendarni fudbaler Rio Ferdinand, koji je kritkovao njegovo izdanje.

 Erling Haland obrukao Joška Gvardiola Izvor: Profimedia

Fudbaleri Mančester sitija deklasirali su RB Lajpcig (7:0) u nokaut fazi Lige šampiona, uz pet golova Erlinga Halanda koji se poigravao sa defanzivcima njemačkog tima. Zbog takve partije Norvežanina, ali i ubjedljivog poraza Lajpciga, na udaru fudbalske javnosti u Evropi našao se hrvatski defanzivac Joško Gvardiol.

Štoper za kojeg stručnjaci smatraju da će uskoro oboriti rekord i postati najskuplji defanzivac u fudbalskoj istoriji odigrao je veoma loš meč protiv Mančester sitija i mnogi smatraju da njegova "audicija" nije uspjela. U prethodnom periodu se Mančester siti pominjao kao jedan od zainteresovanih klubova za njegove usluge, a nakon fantastičnih nastupa za Lajpcig i Hrvatsku željeli su ga gotovo svi najveći klubovi Evrope.

Uticajni "Ekip" dodijelio je desetku Erlingu Halandu za impresivno odigran meč, a nekadašnji defanzivac Rio Ferdinand smatra da je Norvežanin "uništio" Hrvata.

"Puno smo pričali o Gvardiolu. Žele ga najveći svjetski klubovi, ali večeras ga je Haland provukao kroz centrifugu. Izmučio ga je, uništio. Gvardiol je bio previše nervozan i Haland ga je pobijedio u svakom duelu. Partija iz noćne more za Hrvata", rekao je nekadašnji partner Nemanje Vidića u Mančester junajtedu.

Ostaje da se vidi da li će najveći klubovi u Evropi ovo posmatrati samo kao loše veče hrvatskog fudbalera ili bi njegova cijena stvarno mogla da padne kada se ispostavilo da ne može da parira ubojitom napadaču Mančester sitija. Za sada se vjeruje da bi Red bul Lajpcig mogao da dobije više od 100 miliona evra za Gvardiola.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC