• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U PARIZU SE ŠOKIRALI KAD SU ČULI ŠTA TRAŽI MESI: "Bahat" prijedlog Argentinca, ali samo tako će ostati u PSŽ-u

Autor Haris Krhalić

Lionel Mesi je rekao svoje i samo pod tim uslovima će ostati u Pari Sen Žermenu.

 Mesijevi uslovi za ostanak u Parizu Izvor: Profimedia

Lionel Mesi je još samo tri mjeseca fudbaler Pari Sen Žermena, a u Parizu sve čine kako bi se saradnja nastavila. Mesi ima ponude da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji, Argentini, SAD, ali i da se vrati u Barselonu, međutim u daleko najboljoj pregovaračkoj poziciji je PSŽ koji već duže vrijeme razgovara sa najboljim fudbalerom svijeta i nada se da će uspjeti da ga zadrži na "Parku prinčeva" uprkos tome što opet neće osvojiti pehar Lige šampiona.

Problem je na kraju novac pošto francuski mediji pišu da je Lionel Mesi tražio ogroman novac da bi ostao u Parizu, što se nikako nisu nadali od Argentinca koji je ušao u 36. godinu i nije toliko moćan kao nekada...

"To neće biti lak zadatak. Mesi daje prednost ponudi Pariza u pregovorima, ali postavio je dva uslova za produženje ugovora. Pitanje je samo kako će na to reagovati čelnici kluba...", navode francuski mediji i prenose da je Mesi tražio čak 40 miliona evra po sezoni (koliko i sada ima), ali i uslov da će uvijek imati mjesto u startnoj postavi Pari Sen Žermena bez obzira na to ko bio trener.

"Mesi to radi jer želi da ostane u formu jer planira da dogodine igra Kopa Ameriku sa Argentinom", navodi mediji pomalo čudan zahtjev Argentinca koji ne bi trebalo da brine za ovakve stvari.

Podsjetimo, priča se da će ovog ljeta Pari Sen Žermen napustiti i Kilijan Mbape i Nejmar, pa bi se tako otvorio prostor da klub plati Lionela Mesija, ali je u pitanju najstariji fudbaler od "udarnog trija". Podsjetimo, Mesi je do sada odigra 65 utakmica u dresu Pariza i postigao je 29 golova i asistirao za još 32, dok je osvojio samo dva pehara - titulu u domaćem prvenstvu i Superkup Francuske.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC