• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI OBRT - DA LI MBAPE ODLAZI IZ PSŽ-A? Španci pišu da je donio odluku i već odabrao novi klub

Autor Haris Krhalić

Tektonske promjene bi mogle da uslijede u nadolazećem ljetnjem prelaznom roku. Kilijan Mbape navodno ne želi da ostaje u Pari Sen Žermenu i spreman je da napusti "Park Prinčeva"

 Mbape na meti Real Madrida Izvor: Profimedia

As Pari Sen Žermena Kilijan Mbape odlučio je, kako prenosi španska Marka, da na ljeto 2024. promijeni sredinu i da u velikom transferu pređe u Real Madrid. U kancelarijama Madriđana bili su iznenađeni pozivom Mbapea, još prošlog ljeta. Francuz se navodno predomislio u vezi novog ugovora sa Parižanima i kako stvari stoje želi nove izazove, u ekipi sa kojom bi konačno mogao da osvoji Ligu šampiona.

Real i dalje nije odustao od brzonogog Francuza i voljan je da ga dovede 2024. godine. Aktuelni šampion Evrope želi dostojnu zamjenu za Karima Benzemu koji je ušao u veteranske godine i klub hoće "jako" ime koje bi mu donijelo višestruku dobit, kako rezultatsku, tako i finansijsku. Mbape je navodno nezadovoljan i prošlog ljeta je bio nadomak prelaska takođe u Real, ali je odustao u posljednjem trenutku poslije dugih pregovora sa PSŽ-om u koje se čak umiješao i sam francuski predsjednik.

Ako se ovo obistini, Mbape će  morati puno da smanji očekivanja na finansijskom planu i u smislu uticaja kakav ima u Parizu. "Sveci" su ove sezone ponovo rano ispali iz Lige šampiona od Bajerna ukupnim rezultatom 3-0 i ponovo nisu ispunili svoj cilj, da osvoje "ušati trofej". Mbape navodno više ne želi da čeka i planira da što prije promijeni sredinu, da bi se domogao trofeja koji mu iz sezone u sezonu izmiče.

U Realu je takođe zategnuto, trofej u Primeri je sve dalje, a nedavno je izgubilo u "El klasiku" od najljućeg rivala, Barselone. Anćelotiju se "trese" klupa i sigurno da Florentino Perez planira krupne promjene unutar ekipe, U trci je i dalje za sve trofeje, ali je utisak da igra nije na nivou koji se očekuje od ekipe.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC