• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MBAPE SE BAHATI SA MILIONIMA: Potrošio 500.000 evra na Ferari, a ne zna da ga vozi! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Kilijan Mbape nema vozačku dozvolu, ali zato ima skupocjene automobile. Svojoj kolekciji je sada prirodao i jedan skupocjeni Ferari.

 Mbape kupuje skupocjene automobile a ne zna da ih vozi Izvor: MN Press/Youtube/ Ferrari

Kilijan Mbape je jedan od najplaćenijih fudbalera na svijetu, a PSŽ mu trenutno isplaćuje neveroovatnih 72.000.000 evra godišnje. Ne fali mu novca za luksuz, ali i pored toga njegova najnovija kupovina djeluje potpuno besmisleno. On je kupio novi model Ferarija koji je prema navodima stranih medija platio oko 500.000 evra. 

U pitanju je Ferari 488 Pista, ali je nejasno zašto se francuski fudbaler odlučio da kupi automobil kada nema vozačku dozvolu! On je otkrio prije nekog vremena da zbog obaveza oko fudbala zapravo nikada nije uspio da položi vozački ispit, pa iako se često slikao sa skupocjenim automobilima nikada ih nije vozio. 

"To je jedna od lošijih strana ranog uspjeha. Nisam uspio da obavin obične stvari kao što je polaganje vozačkog ispita. Za mnoge je polaganje vozačkog ispita bila obaveza, ali ne i za mene. Nikad mi to nije prioritet jer sam uvijek imao vlastitog vozača", rekao je Mbape. Pogledajte "zvijer" koju je sada kupio: 

Nije ovaj Ferari jedini automobil koji u svom posjedu ima Mbape. Iako nema vozačku dozvolu on u garaži drži Mercedes Benc GLE kupe, Audi A6, Mercedes Benc V klasu i Renjndž rovera, a poznato je i da ima kolekciju Volksvagenovih automobila. Ima se, može se. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC