• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lako je protiv Mesija, Ronaldo je bio naš problem!" Bajern pregazio PSŽ, a čuveni Nijemac žestoko isprozivao Lea!

Autor Dragan Šutvić

Bajern Minhen je u srijedu pobijedio Pari Sen Žermen u drugoj utakmici šesnaestine finala Lige šampiona, a Tomas Miler je imao šta da kaže na račun utakmice i Lea Mesija.

 miler proziva mesija  Izvor: MN PRESS

Minhenski Bajern je u drugoj utakmici 1/16 finala Lige šampiona u srijedu pobijedio ekipu Pari Sen Žermena 2:0 i ukupnim rezultatom 3-0 prošao u narednu fazu takmičenja. Golove za njemačku ekipu su postigli Erik Maksim Čupo-Moting u 61. minutu i Serž Gnabri u 89. minutu, a u prvoj utakmici mrežu Parižana je zatresao njihov bivši igrač Kingsli Koman.

Nakon utakmice su igrači pobjedničke ekipe davali izjave a najviše je odjeknula ona koju je dao Tomas Miler. On je u izjavi malo pecnuo Lionela Mesija rekavši da mu je kroz karijeru uvijek bilo lakše igrati protiv ekipa u kojima igra Argentinac, dok je protiv Kristijana Ronalda dok je igrao u Real Madridu, bilo znatno teže igrati i proći dalje.

"Protiv Mesija stvari uvijek idu dobro na svim nivoima u rezultatskom smislu. Na klupskom nivou, Kristijano Ronaldo je bio naš problem kada je bio u Real Madridu", rekao je iskusni Miler.

"Bavarci" su ovom pobjedom nastavili pohod ka novom trofeju Lige šampiona dok u Bundesligi vode borbu sa Borusijom Dortmund i Union Berlinom. Kako stvari stoje ove sezone će u njemačkom prvenstvu biti puno neizvjesnosti do kraja.

PSŽ je u krizi i svi igrači koje su dovodili sa ciljem da se osvoji Liga šampiona su sada nezadovoljni, Nejmar je na izlaznim vratima kluba a sada je još i teško povrijeđen, dok Kilijan Mbape želi da učvrsti sebe kao prvog i najvećeg lidera ekipe. Lionel Mesi je nakon osvojene FIFA nagrade opao u formi i ne prikazuje ni blizu iste partije kao na prvenstvu svijeta. Sve su glasnije priče o njegovom odlasku iz PSŽ-a na lketo, kada mu i ugovor ističe. Mesiju je nakon Svjetskog prvenstva ponuđen novi ugovor koji još uvek nije prihvatio jer atmosfera u ekipi nije onakva kakvu bi on želio.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC