• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 bajern psž totenhem milan uživo prenos livestream
 bajern psž totenhem milan uživo prenos livestream

Ne pomažu Mesi, Mbape... PSŽ OPET ispao iz Lige šampiona!

Pari Sen Žermen ponovo ispao u osmini finala Lige šampiona!

 bajern psž totenhem milan uživo prenos livestream Izvor: Profimedia

Pari Sen Žermen ispao je od Bajerna u dvomeču osmine finala Lige šampiona!

Šampion Francuske poražen je u Minhenu 0:2, golovima Erika Čupo-Motinga nakon ogromne greške Marka Veratija i asistencije Leona Gorecke u 61. minutu, a onda i golom Serža Gnabrija u 89. minutu poslije kontre tima Julijana Nagelsmana.

Taj gol namjestio je Žoao Kanselo i njime je završen još jedan neuspješni pokušaj Pari Sen Žermena da osvoji trofej koju mu nedostaje i za koji su prebogati vlasnici dali stotine i stotine miliona evra.

I bez povrijeđenog Nejmara, koji je završio sezonu, očekivalo se da Leo Mesi i Kilijan Mbape ove sezone ipak naprave iskorak pod vođstvom trenera Kristofa Galtijea, ali od toga nije bilo ništa.

PSŽ je najprije izgubio u Parizu na Parku prinčeva, a onda je u Minhenu umalo doživio pravi potop, ali je gol Bajerna za velikih 3:0 u završnici poništen zbog ofsajda.

I uz tu odluku sudijskoj tima, ovaj poraz sigurno će boljeti sve u PSŽ-u, koji je odavno prevazišao granice Francuske, ali i dalje ne može da osvoji trofej koji sanja od početka vladavine "Katar sports investmenta" klubom.

22:56

Ovako je Bajern poveo 1:0

Bajern PSŽ
Izvor: YouTube/TV Arena sport

22:54

Kraj utakmice, Bajern je pobedio PSŽ 2:0!

Nemački velikan ide u četvrtfinale, PSŽ ide nazad u Pariz i moraće da smisli novi način i možda ime novog trenera da sa njim sledeći put napadne trofej koji mu nedostaje i za koji plaća igrače stotine miliona. Golove u Minhenu postigli su Čupo-Moting i Gnabri, za ukupnih 3:0 u dvomeču!

22:51

PSŽ opet ne može da prođe osminu finala

PSŽ čak peti put u poslednjih sedam sezona staje u osmini finala! Prošle godine Mesi je takođe bio tu, a tada je na put "prinčevima" stao Real Madrid. Ovog puta bolji je bio Bajern, koji je savladao PSŽ i 2020, u finalu Lige šampiona.

22:49

GOTOVO JE, GNABRI POGAĐA ZA 2:0 ZA BAJERN!

Čekao je Bajern kontru i pronašao je prostor u 90. minutu - gotovo je! Verati je ponovo izgubio loptu, ovog puta na 16 metara od gola protivnika, a Gnabri je trkom preleteo teren i postavio 2:0 u Minhenu, a ogromnih 3:0 u dvomeču. Kraj!

Izvor: Profimedia

22:42

Mesi ni ovog puta neće uspeti?

Ostalo je još samo 10 minuta do kraja utakmice! 

Izvor: Profimedia

22:22

Sada je gol! Bajern vodi 1:0 od 61. minuta!

Čipo.Moting je kaznio katastrofalnu grešku Marka Veratija i to što je izgubio loptu na ivici kaznenog prostora. U dvomeču je sada rezultat 2:0 za Bavarce!

22:11

Bajern daje gol, ali je poništen!

Veteran Tomas Miler savladao je Đanluiđija Donarumu udarcem nogom, ali se aktivirao iz ofsajda i ostaje 0:0 i posle 52. minuta.

20:50

Kasniće u Londonu!

Meč Totenhema i Milana neće se igrati u predviđenom terminu, zbog saobraćajnih gužvi oko stadiona. Po informacijama koje stižu iz Engleske, meč će početi u 21:10, a ostaje da se vidi da li će do tada svi biti spremni ili će morati dodatno da se odlaže!

20:40

SASTAVI IZ MINHENA!

Bajern:

Pari Sen Žermen:

20:25

SASTAVI IZ LONDONA!

Totenhem:

Milan: 

20:10

Dobro veče!

Pred nama je još jedna uzbudljiva noć u Ligi šampiona - igraće se u Minhenu i Londonu. Bajern će večeras dočekati PSŽ i braniti gol prednosti iz Pariza, dok će Milan pokušati da odbrani gol prednosti protiv Totenhema, na gostovanju.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

NIKADA bogati Arapi iz Pariza i Mančestera neće postati prvaci Evrope, džaba vam novci moji sinovci...

Najnovije