PROBLEM

NAJVEĆI TALENAT TUŽIO PARTIZAN! Traži odmah raskid ugovora, duguju mu nekoliko plata

Veliki problemi za Partizan pošto je Nemanja Jović odlučio da tuži klub zbog neisplaćenih zarada.

Izvor: MN PRESS

I dok je Partizan danas riješio pitanje trenera za sljedeću sezonu poslije razgovora sa Igorem Duljajem i okvirno utvrdio plan za ljetni prelazni rok, nižu se drugi problemi. Najtalentovaniji fudbaler Partizana Nemanja Jović odlučio je da tuži klub zbog dugovanja i da samim tim traži raskid ugovora, prenosi "Mozzart Sport".

Jović je tužbu podnio Arbitražnom sudu FSS koji odlučuje u ovakvim sporovima i na njima će biti odluka da li će crno-bijeli morati na svoju štetu da puste mladog fudbalera. Nije poznato koliko novca mu duguju, ali čim je u pitanju tužba - radi se o nekoliko plata, samim tim i nekoliko stotina hiljada evra, koje zbog finansijskih problema trenutno nemaju u Humskoj. Ono što igrači nemaju više je strpljenje...

Mladi fudbaler iz Zvornika, koji je već dvije godine u prvom timu, nije imao blistavu sezonu iza sebe. I pored toga što je jedan od dvojice "bonusa" koje su imali u Partizanu, Jović je uglavnom "grijao klupu" strancima poput Dijabatea ili Meniga, tako da je skupio manje od hiljadu minuta u svim takmičenjima (preciznije 995). Ta nekonstantnost ga je usporila u razvoju i postigao je svega dva gola na 25 mečeva, uključujući vrlo važnu pobjedu nad TSC-om u plej-ofu (3:1).

U dosadašnjem toku karijere, Nemanja Jović je odigrao 95 mečeva za Partizan i na njima je zabilježio 11 golova i deset asistencija, dok je debitovao i za reprezentaciju Srbije sastavljenu od igrača iz domaćeg prvenstva koja je igrala protiv Jamajke i Japana.